ALPHAtv: Ανακοίνωση «φωτιά» για την Ελεονώρα Μελέτη

Τι θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHAtv: Ανακοίνωση «φωτιά» για την Ελεονώρα Μελέτη

Για την σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έσκασε ανακοίνωση «φωτιά» από τον ALPHAtv. Ποιος θα είναι ο σημερινός δεύτερος καλεσμένος της παρουσιάστριας, μετά την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό του σταθμού;

Την Τρίτη 5 Μαΐου στις 00:20, η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενεί τη Βάνα Μπάρμπα. Δείτε αναλυτικά τα όσα θα πει απόψε στην εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που τοποθετήθηκε εναντίον του συναδέλφου της και Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη. Αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και παραδέχεται πως αν γνώριζε ότι το παιδί της θα δεχόταν μπούλινγκ επειδή η μαμά της είναι διάσημη, δεν θα την είχε εκθέσει ποτέ στη δημοσιότητα.

Εξηγεί τι εννοεί όταν δηλώνει πως δεν έχει ανάγκη πλέον το σεξ, δυσκολεύεται να απαντήσει στο αν έχει αγαπηθεί πραγματικά και αν έχει αληθινούς φίλους, ενώ συγκινείται όταν αναφέρεται στο θάνατο της αδελφής της.

έλος, αποκαλύπτει πως «πέρασε» στα χέρια της το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη.

Κοντά μας και ο Βαγγέλης Χαρατσής, ένα από τα πρώτα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας, περιγράφει πως βίωσε την περιπέτεια του με τον Covid-19. Που κόλλησε τον ιό, ποια ήταν τα πρώτα συμπτώματα αλλά και ποια η εξέλιξη της υγείας του που αν και αθλητής τριάθλου υπεραποστάσεων, νοσηλεύτηκε για δέκα μέρες.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Πριν από λίγες ημέρες σοκ προκάλεσε στο σοκ το 24,5% στην τηλεθέαση εκπομπής του σταθμού του ALPHAtv.

Ανακοίνωση «βόμβα» από τον ALPHAtv εκτός για την Ελεονώρα Μελέτη έσκασε και για ένα νέο πρόγραμμα «φωτιά»

Για 1η φορά στην Ελλάδα έρχεται το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv και το κανάλι έκανε την ανακοίνωση «βόμβα». Παρακάτω μάλιστα, θα δεις και πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

Πρόκειται για το «The Bachelor» ένα αμερικάνικο ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα για πρώτη δορά το 2002. Στο παιχνίδι δηλώνουν συμμετοχή άντρες και γυναίκες που θέλουν να βρουν τον έρωτα..

ALPHAtv The bachelor ανακοίνωση

Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη; Νιώθεις έτοιμη να ερωτευτείς; Το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα. The Bachelor…

Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Ζήσε την πιο ρομαντική… περιπέτεια! Γνώρισε τον σύντροφο της ζωής σου! Δήλωσε συμμετοχή στο www.thebachelor.gr

Να σημειώσουμε πως μετά την ελάφρυνση των μέτρων από τον κορωνοϊού, έρχεται ξανά και μια αγαπημένη σειρά του σταθμού.