ALPHAtv: «Έσκασε» ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHAtv: «Έσκασε» ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη

Από τον ALPHAtv «έσκασε» ανακοίνωση για την σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον καλεσμένο που θα υποδεχτεί σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό. Με το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρόκειται να βάλει «φωτιά» στα νούμερα της τηλεθέασης

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχονται τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, δίνει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και περιγράφει πως βιώνει την περίοδο της πανδημίας από την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Εξηγεί γιατί όταν κλήθηκε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ένιωθε ότι πέφτει στα βαθιά και μιλά για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του στο ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας πως την πέτυχε από… καθαρή τύχη.

Παραδέχεται με χιούμορ ότι η οικογένεια του είναι «καλοί άνθρωποι» και το ανακάλυψε γνωρίζοντας τους καλύτερα εν μέσω καραντίνας, ενώ δηλώνει έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13!

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για όλα, ακόμα και για τον χαρακτηρισμό του «σέξι άνδρα» που του έχουν αποδώσει οι γυναίκες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο. Η κορούλα της την γεμίζει καθημερινά ευτυχία. Δείτε φωτογραφία από το δωμάτιο της.

Η ανακοίνωση του ALPHAtv για το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη

"Έσκασε" νέα ανακοίνωση από τον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη! Ποια η απόφαση του σταθμού για το μέλλον της παρουσιάστριας; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει στον Alpha και μάλιστα η συνεργασία τους ανανεώνεται για τα επόμενα 2 χρόνια. Πριν από λίγο ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, η οποία αναφέρει τα εξής:

Ο Alpha ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ξεχωρίσει στον τηλεοπτικό χώρο και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την ικανότητα που διαθέτει να αναδεικνύει τις ιστορίες αλλά και τους πρωταγωνιστές της ζωής μέσα από την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραμένει για τα επόμενα 2 χρόνια στην οικογένεια του Alpha επιβεβαιώνοντας τη δυνατή σχέση και την επιτυχημένη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ισχυρή προσωπικότητα και την διεισδυτική της ματιά, είναι μία «δυνατή φωνή» που εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εποχή. Πριν από λίγες ημέρες σοκ προκάλεσε στο σοκ το 24,5% στην τηλεθέαση εκπομπής του σταθμού του ALPHAtv.