Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δείτε σήμερα στο Elif (11/8) - Η Ελίφ μαθαίνει για τον όγκο του Σελίμ

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Δείτε σήμερα στο Elif (11/8) - Η Ελίφ μαθαίνει για τον όγκο του Σελίμ
TV24 11.08.2020 16:21
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Ακόμα ένα καθηλωτικό επεισόδιο πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο της ξένης σειράς του Star, Elif. Ο Σελίμ παίρνει τα κορίτσια για βόλτα στο πάρκο, ωστόσο καταρρέει και κάπως έτσι, η Ελίφ μαθαίνει πως ο θείος της έχει όγκο.

Αυτό είναι το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα στο Elif (11/8)

Τρίτη 11/8 - Επεισόδιο 647

Μη χάσετε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας σχετικά με τη Μελέκ, η οποία πρόκειται να βρεθεί στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα!

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ σκέφτονται ο ένας τον άλλο. Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο. Έχει αποδεχθεί το γεγονός πως θα πεθάνει και θέλει να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ της λέει να σταματήσει να προσπαθεί να τον κερδίσει. Η Λεϊλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η Σιταρέ της λέει ξεκάθαρα πως ο Γιουσούφ αγαπάει τη Μελέκ.

Η Λεϊλά φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) σταματάει την Αϊλά στο δρόμο και της λέει πως ξέρει ότι περιμένει το παιδί του και ότι ακόμα τον αγαπάει. Η Αϊλά το αρνείται. Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν με τον Σελίμ στο πάρκο αλλά εκείνος χάνει πάλι τις αισθήσεις του. Τα κορίτσια ζητούν βοήθεια. Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί συνέρχεται. Ο γιατρός θέλει να τον υποβάλει σε εξετάσεις αλλά ο Σελίμ του λέει πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρει ήδη ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Η Ελίφ το ακούει αλλά όταν βλέπει τον θείο της δεν λέει κουβέντα. Είναι πολύ λυπημένη αλλά συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Η Λεϊλά σκέφτεται τα λόγια της Σιταρέ. Αν και είχε άρνηση για όλα, ξέρει πως η Σιταρέ έχει δίκιο. Θέλει να βγάλει από την καρδιά της τον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί. Ο Σελίμ επιστρέφει με τα κορίτσια σπίτι και τους ζητάει να μην πουν τίποτα για ότι έγινε. Στο δείπνο η Αλιγιέ μιλάει για το μέλλον και ο Σελίμ νιώθει άσχημα. Δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρει να κρύψει από όλους την αλήθεια για την υγεία του. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο.

Τηλεφωνεί σε έναν άντρα, τον Γιαχιά και τον καλεί για δείπνο. Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί. Ο Σελίμ όμως δεν μιλάει για τον πρόβλημά του ούτε στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ λέει στον Ορχάν πως δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια Εμίρογλου μέχρι να του απαντήσει η Μελέκ. Ο Γιαχιά είναι ξάδελφος της Λεϊλά και όταν πηγαίνει σπίτι της τη ρωτάει για ποιο λόγο τον κάλεσε…

Elif spoiler Σελίμ Ζεϊνέπ

Σοκ στην Elif - «Δεν πέθανα Μελέκ»

Σοκαριστικά είναι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης τούρκικης σειράς Elif, που προβάλλεται για 3η σεζόν στο STAR. Η Αρζού επιστρέφει και παρακολουθεί την Μελέκ, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι δεν έχει πεθάνει.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η επιστροφή της «νεκρής» Αρζού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για εκείνη, αφού έχει χάσει τα πάντα: σπίτι, ταυτότητα, λεφτά και τον Ουμίτ! Παρά την τιμωρία της, συνεχίζει να διψάει για εκδίκηση κατά των Εμιρόγλου. Το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ.

Κοίταζε τους πάντες υπεροπτικά, δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άνθρωπο, παρά μόνο τους χρησιμοποιούσε προς το συμφέρον της, ενώ λάτρευε τα πλούτη και την εξουσία. «Θα είσαι πάντα μόνη σου», την είχαν προειδοποιήσει Μελέκ και Σελίμ και βγήκαν αληθινοί.

Η Αρζού επιστρέφει και πάλι ζωντανή και προσπαθεί να βρει νέα ταυτότητα για να φύγει στο εξωτερικό, να αρχίσει από το μηδέν. Ο άνθρωπος που θα της δώσει την πλαστή ταυτότητα ζητάει πολλά χρήματα και εκείνη αναγκάζεται να πάει να βρει τον Ουμίτ! Οταν όμως φτάνει έξω από το κτήμα, βλέπει σε ένα φορτηγό μεταφορικής να φορτώνουν τα έπιπλά της. «Τι κάνουν στο σπίτι μου», αναρωτιέται. Την ίδια ώρα μέσα, ο Ουμίτ βάζει τις τελευταίες υπογραφές για την πώληση του κτήματος Εμιρόγλου. Οταν όλοι φεύγουν, η Αρζού εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ. Οταν μαθαίνει το σχέδιό της για τον υποτιθέμενο θάνατό της, αλλά και ότι το πτώμα που ο ίδιος αναγνώρισε ήταν τελικά της Γκοντζά, γίνεται έξαλλος μαζί της: «Εχεις καταλάβει τι πέρασα εξαιτίας σου; Τα έχασα όλα», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν έχουμε πια χρήματα;», και ο Ουμίτ συνεχίζει: «Γι' αυτό γύρισες, για τα χρήματα! Ολη σου η ζωή γυρίζει γύρω από τα χρήματα. Δεν έχουμε τίποτα. Πούλησα και το σπίτι». Δείτε ωστόσο εδώ και από τι πεθαίνει ο Σελίμ. Σοκ!

Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Αυτό το σπίτι είναι η Αρζού, η ζωή μου όλη. Πάρε να ακυρώσεις την πώληση τώρα!». Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου! Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάνουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι και ο Ουμίτ τη βγάζει έξω με το ζόρι. Οι δυο τους καβγαδίζουν, εκείνη τον σπρώχνει και εκείνος πέφτει και χτυπάει θανάσιμα στο κεφάλι του!

Τώρα πια η Αρζού είναι τελείως μόνη στον κόσμο αυτό. Δεν έχει σπίτι, δεν έχει λεφτά, δεν έχει άντρα, δεν έχει κανέναν! Τα έχασε όλα! Κυκλοφορεί μόνη μέσα στους δρόμους και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο πάρκο, όταν η αστυνομία τη βλέπει μέσα στη νύχτα και τη διώχνει, καθώς είναι επικίνδυνο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της το βράδυ εκεί. Ωστόσο πάει παρακάτω και κάθεται σε άλλο σημείο. «Τι θα κάνω; Δεν έχω σπίτι, δεν έχω ταυτότητα, δεν έχω χρήματα... Τα έχασα όλα! Εμεινα πάλι μόνη μου. Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε! Κοίτα τα χάλια μου...» λέει και θυμάται παλιά που είχε υπηρέτες και τους μιλούσε υποτιμητικά. «Είχα τα πάντα, την τέλεια ζωή και κοίτα τώρα πώς κατάντησα! Ολα χάθηκαν απ' όταν εμφανίστηκε αυτός ο μικρός σατανάς, η Ελίφ! Καταραμένη να είναι! Ολοι τους να είναι καταραμένοι». Η Αρζού επίσης επέστρεψε για να βάψει τα χέρια της με αίμα ξανά. Ποιον θα σκοτώσει από την οικογένεια της Μελέκ δείτε εδώ.

«Δεν πέθανα Μελέν» - Σοκάρει η Αρζού την μητέρα της Elif

Η Αρζού περνάει το βράδυ στο πάρκο! Το επόμενο πρωί περιφέρεται στη γειτονιά της Μελέκ και προσπαθεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της: «Εξαιτίας σου κατάντησα έτσι! Θα δεις τι θα πάθεις», μονολογεί η σατανική γυναίκα. Οταν βρίσκει ευκαιρία, αφήνει ένα σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού της Μελέκ: «Νομίζατε ότι θα ευτυχήσετε χωρίς εμένα, αλλά κάνατε μεγάλο λάθος! Δεν έφυγα ποτέ! Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα σας καταστρέφω. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, ίσως και να μπορέσεις να με δεις! Δεν πέθανα, Μελέκ». Η Μελέκ σοκάρεται καθώς πιστεύει πως η Αρζού είναι ζωντανή, αλλά ο Γιουσούφ της λέει πως αυτό δεν είναι δυνατόν και πως κάποιος τους κάνει κάποια ανόητη φάρσα. Στο μεταξύ η Αρζού έχει πια νέα -πλαστή- ταυτότητα: «Σουλέ Γιαβούζ! Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε! Από εδώ και στο εξής θα είμαι η Σουλέ Γιαβούζ», μονολογεί με χαρά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - θαύμα! Η Αρζού ζωντανή - Γυρίζει και ετοιμάζει φονική επίθεση

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

TAGS
Share