Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δείτε σήμερα στο Elif (12/8): Ο Σελίμ εξαφανίζεται - Σε άσχημη κατάσταση η Ζεϊνέπ

Το νέο καθηλωτικό επεισόδιο

Δείτε σήμερα στο Elif (12/8): Ο Σελίμ εξαφανίζεται - Σε άσχημη κατάσταση η Ζεϊνέπ
TV24 12.08.2020 15:03
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Ακόμα ένα καθηλωτικό επεισόδιο πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο (12/8) της ξένης σειράς του Star, Elif. Ο Σελίμ εξαφανίζεται και η οικογένειά του δεν μπορεί να τον βρει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να τον βρει και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μη χάσετε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας σχετικά με τη Μελέκ, η οποία πρόκειται να βρεθεί στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα!

Αυτό είναι το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα στο Elif (12/8)

Τι θα δούμε αύριο στην Elif

Τετάρτη 12/8 - Επεισόδιο 648

Η Αϊλά είναι συνεχώς αφηρημένη και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει. Η Αϊλά του λέει πως όλα είναι καλά. Η Λεϊλά λέει το σχέδιο της στον Γιαχιά. Η Ζεϊνέπ έχει ναυτία και υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ και τη Σιταρέ να πουν στον Γιουσούφ να έρθει για δείπνο γιατί είναι μέρες που δεν τον έχουν δει. Πιστεύει πως ο Γιοσούφ έχει κάποιο πρόβλημα. Η Σιταρέ της λέει πως έχει πολλές δουλειές να τακτοποιήσει. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ στο δρόμο για τη δουλειά της και της λέει πως δεν περιμένει κάποια απάντηση και ζητάει συγνώμη αν τα λόγια του την πλήγωσαν αλλά δεν μπορούσε να κρύβει πια τα αισθήματά του.

Η Αλιγιέ κοιτάζει οικογενειακές φωτογραφίες και δείχνει στον Σελίμ μια φωτογραφία του αδελφού του. Του λέει πως το να χάνεις ένα γιο είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια και φεύγει. Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της κάνει μια πρόταση για δουλειά. Της λέει πως ο ξάδελφός της Γιάχια έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρούς ανθρώπους. Θέλει να τη συστήσει στον Γιάχια και αν συμφωνήσει να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια. Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση. Η Ζεϊνέπ δεν βρίσκει τον Σελίμ.

Τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και εκείνος της λέει πως δεν ξέρει που είναι αλλά θα τον ψάξει. Ο Γιουσούφ αναζητώντας τον Σελίμ, βλέπει την Ελίφ να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η Ελίφ του λέει όλα όσα άκουσε στο νοσοκομείο για τον Σελίμ. Τώρα ο Γιουσούφ ξέρει την αλήθεια και προσπαθεί να ηρεμήσει τη μικρούλα. Η Αϊλά είναι μόνη στο σπίτι και την επισκέπτεται ο Τσεϊχούν (Κάαν). Της λέει πως θέλει να της μιλήσει και εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) της μιλάει γλυκά αλλά η Αϊλά του ζητάει να φύγει.

Φεύγοντας ο Τσεϊχούν (Κάαν) πέφτει πάνω στον Μουράτ και δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας πως ήρθε να δει τον Βεϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει τον Σελίμ και του λέει πως ξέρει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Σελίμ σοκάρεται και ο Γιουσούφ του εξηγεί πως η Ελίφ άκουσε την αλήθεια στο νοσοκομείο. Ο Γιουσούφ του ζητάει να είναι δυνατός και πως μαζί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα…

Πέμπτη 13/8 - Επεισόδιο 649

Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι αλλά πριν φτάσουν κάθονται στο πάρκο. Η Ελίφ νιώθει άσχημα. Δεν θέλει να χάσει τον θείο της. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να φανούν δυνατοί και της ζητάει να μη μιλήσει σε κανέναν. Η Ελίφ το υπόσχεται αλλά ζητάει από τον Σελίμ να της υποσχεθεί πως θα είναι δυνατό και θα προσπαθήσει να ζήσει. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ περιμένουν τον Σελίμ στο σπίτι. Όταν εμφανίζεται με την Ελίφ, η Ζεϊνέπ εκφράζει την αγωνία της επειδή δεν μπορούσε να τον βρει όλη μέρα. Ο Σελίμ της λέει πως δεν ένιωθε καλά και πήγε μια βόλτα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως πρέπει να δει έναν γιατρό και εκείνος υπόσχεται να το κάνει. Η Ζεϊνέπ του λέει πως έκλεισε ραντεβού για την επόμενη μέρα. Η Μελέκ αποφασίζει να συναντήσει τον Γιαχιά.

Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη Μελέκ και όταν τη ρωτάει εκείνη της λέει πως πρέπει να μετακομίσουν. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Μελέκ είναι έτοιμη να της εξηγήσει τα πάντα αλλά η Αλιγιέ έρχεται και έτσι αλλάζει κουβέντα. Ο Γιουσούφ μιλάει στον Ορχάν για το πρόβλημα υγείας του Σελίμ. Ο Ορχάν του λέει πως γνωρίζει έναν γιατρό ογκολόγο, που έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς. Η Μελέκ δείχνει στη Ζεϊνέπ το βιβλίο, που της χάρισε ο Γιουσούφ και της μιλάει για την ερωτική εξομολόγηση, που της έκανε. Η Αϊλά είναι με τον Μουράτ, τον Βεϊσελ και την Τουλάι και δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Κάαν (Τσεϊχούν). Πανικοβάλλεται και ο Μουράτ υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Ζεϊνέπ ρωτάει τη Μελέκ τι νιώθει για τον Γιουσούφ. Η Μελέκ δεν έχει να της δώσει απάντηση.

Της λέει μόνο πως πρέπει να μετακομίσουν και της μιλάει και για την προσφορά δουλειάς που έχει σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά λέει στον Γιουσούφ πως ο ξάδελφος της Γιαχιά είδε τη Μελέκ και του άρεσε και πως εκείνη δέχτηκε να βγει μαζί του. Ο Γιουσούφ τους βλέπει μαζί σε ένα καφέ και παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση. Το σχέδιο της Λεϊλά φαίνεται πως έχει πετύχει. Ο Σελίμ συναντάει τη Ζεϊνέπ και θέλει να της πει την αλήθεια για την υγεία του αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Ζεϊνέπ του ανακοινώνει πως είναι έγκυος…

Elif spoiler Σελίμ Ζεϊνέπ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - θαύμα! Η Αρζού ζωντανή - Γυρίζει και ετοιμάζει φονική επίθεση

Elif - σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιουσούφ στην αγκαλιά της Λεϊλά

TAGS
Share