ALPHA: Δυο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Έλα στη θέση μου έγινε γνωστό ότι...

Μαντάρα όλα στην σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Δυο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Έλα στη θέση μου έγινε γνωστό ότι...

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου, συνεχίζει στο κανάλι για 5η συνεχόμενη χρονιά και σε δυο ημέρες από σήμερα, δηλαδή την Δευτέρα 14/9, θα κάνει την πρεμιέρα της! Εμείς έχουμε την περίληψη του πρώτου επεισοδίου για να δείτε τι σας... περιμένει.

Προσοχή! Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις ενδέχεται να είναι πολλές...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 1 Έλα στη θέση μου

Η καλή μέρα από τις ανατροπές φαίνεται… Και οι Σοφοκλέους μας επιφυλάσσουν πολλές, με το καλημέρα! Ο Λεωνίδας έχει πέσει λιπόθυμος και όλοι συγκεντρώνονται στην αυλή για να του σταθούν… μόνο που οι συγκρούσεις συνεχίζονται κι εκεί: Ο Μάρκος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για την ταυτότητά του στη Ρενάτα, αλλά κινδυνεύει να τον προλάβει ο Αχιλλέας. Ο Βλάσης τσακώνεται με τη Μαρίνα για τη στάση της, ενώ καλείται να ανακοινώσει σε όλους ότι η Φαίη έφυγε με το παιδί τους. Ο Ζούβας προσπαθεί να μάθει πώς βρήκε τόσα χρήματα ο Σήφης, ενώ η Σύλβια βρίσκεται με μια βαλίτσα διαμάντια στα χέρια και ανακαλύπτει γρήγορα ότι έμπλεξε άσχημα. Κι ενώ έρχονται παράξενα νέα από την Αφρική, η Ζωγραφιά υποψιάζεται ότι ο Μάρκος σχετίζεται με την εξαφάνιση του Αντρέα. Πόσες αλήθειες και πόσα μυστικά είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν; Ελάτε στη θέση τους… για 5η χρονιά!

Μην ξεχνάτε, βέβαια, πως πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 12/9, κάνει στον ALPHA η νέα σειρά Αγγελική! Δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται.

Η ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου για το Έλα στη θέση μου λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να βάλει τέλος στην αγωνία των θαυμαστών της και έτσι μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την ανακοίνωση για τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, «Έλα στη θέση μου».

Η σειρά του ALPHA συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν και εδώ και λίγο καιρό, ηθοποιοί και συντελεστές έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Έτσι, η ηθοποιός θέλησε να δώσει ένα μικρό "teaser" στους διαδικτυακούς της φίλους και να κάνει γνωστή την ημέρα και την ώρα που θα κάνει πρεμιέρα η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ! ! ! Πιο δυνατοί από ποτέ

«Έλα στη θέση μου» 5η χρονιά, η αγαπημένη σας συνήθεια από Δευτέρα 14/9 και κάθε μέρα στις 20:00 στον @alphatv!», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Τις προάλλες, η ηθοποιός είχε κάνει μία αποκάλυψη για τους συμπρωταγωνιστές της στο Έλα στη θέση μου. Δείτε εδώ τι είπε.