Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Ανάβουν τα αίματα σήμερα 16/9 - Η Ρωξάνη ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

8 Λέξεις: Ανάβουν τα αίματα σήμερα 16/9 - Η Ρωξάνη ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι...
TV24 16.09.2020 10:39
Από Youweekly Team

Χαμός θα γίνει στο σημερινό 16/9 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, του ΣΚΑΙ, όταν η Ρωξάνη θα ανακοινώσει στον Μιχαήλ πως τον εγκαταλείπει μαζί με το παιδί!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Η Αποστολία απειλείται πλέον άμεσα, καθώς ο άνθρωπος που την κυνηγά βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Άκη. Επιβεβαιωμένα πια, το κύκλωμα προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον Φοίβο με τη Βίκυ και οι δυο τους καταστρώνουν σχέδιο αντεπίθεσης. Η Ρωξάνη ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι θα του πάρει τον Άγγελο και θα πάει μόνιμα στο Λονδίνο. Όπως είναι επόμενο, τα αίματα ανάβουν και η Ναυσικά παίρνει ξεκάθαρη θέση.

Θρήνος για την Άννα Μπεζάν από τις 8 Λέξεις

Η Αλίκη βρίσκει καινούρια δουλειά κι αυτή τη φορά λέει στην εργοδότριά της όλη την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Μιλτιάδης πάει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γραφείο και όλοι τον υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό! Η Στέλλα συνεχίζει να εκβιάζει τη Σμαράγδα και ο Λουκάς αποφασίζει να παρέμβει για να σώσει την κατάσταση. Ο Άκης ξυπνάει ένα πρωί και διαπιστώνει ότι η Αποστολία έχει εξαφανιστεί από το σπίτι!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Ο Άκης ανησυχεί με την περίεργη εξαφάνιση της Αποστολίας, καθώς δεν την είδε κανείς να βγαίνει από το σπίτι. Η Εύα ενημερώνεται από τη δασκάλα της Ολυμπίας ότι η κόρη της έχει ξεπεράσει κάθε όριο κι αποφασίζει να ακολουθήσει την συμβουλή της Ναυσικάς. Ανακοινώνει στον Νικηφόρο και τον Σίμο πως θα πάρει το παιδί και θα πάει δύο μήνες στην Ελβετία. Ο Νικηφόρος όμως δεν συμφωνεί καθόλου με την απόφασή της.

Η Βίκυ με τον Φοίβο οργανώνουν ένα μεγάλο χτύπημα, προκειμένου να απαλλαγούν από τον κίνδυνο που τους απειλεί. Παράλληλα, ο Έκτορας ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο διαμέρισμα του Φοίβου, με σκοπό να ψάξει για νέα στοιχεία. Η Νόνα δίνει κι άλλα λεφτά στον Οδυσσέα και την Έρση, γεγονός που τον φέρνει σε δύσκολη θέση και τον βάζει σε σκέψεις... Αποφασίζει να πει ψέματα στην Έρση και να συναντηθεί με την Αντιγόνη και να ενδώσει στην πρότασή της να ζωγραφίσει τοιχογραφία στο ξενοδοχείο της.

8 Λέξεις: «Παίρνω το παιδί» - Η Ρωξάνη φεύγει από το πλευρό του Μιχαήλ

Παρόλο που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ο Μιχαήλ Καλλέργης θα κλονιστεί όταν η Ρωξάνη του ανακοινώσει πως στο μέλλον δεν θα βλέπει τον γιο του, Άγγελο. Σοκ στις 8 Λέξεις.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οταν στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, ο Μιχαήλ είχε ανακοινώσει στη Ρωξάνη πως, έπειτα από την αδιαφορία της, κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα, εκείνη του είχε απαντήσει «μπράβο το αγόρι μου». Μετά από μια σειρά γεγονότων είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, γεγονός που διευκόλυνε και τους δύο. Ομως ο Μιχαήλ σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να προβλέψει τις αποφάσεις που είχε πάρει εκείνη, τόσο για τη ζωή της όσο και για το μέλλον του γιου τους, Αγγελου.

Η Ρωξάνη στις 8 Λέξεις παίρνει το παιδί του Μιχάηλ και φεύγει

Σύντομα λοιπόν θα δούμε τον Μιχαήλ να ανακοινώνει στον Εκτορα και τον φιλικό τους περίγυρο τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί της, δηλαδή να χωρίσουν το καλοκαίρι, καθώς και εκείνος έχει φτιάξει τη ζωή του με τη Λουκία. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην το πει και στη μητέρα του Ναυσικά, η οποία δυσαρεστείται με τα γεγονότα, αλλά ξέρει πως δεν θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στο ζευγάρι. Κανείς όμως δεν περιμένει τη συνέχεια, που θέλει τη Ρωξάνη να ανακοινώνει ξαφνικά στον Μιχαήλ ότι βρήκε δουλειά στο Λονδίνο και είναι έτοιμη να μετακομίσει. Μοιραία, ο ισχυρός άντρας της πολιτικής θα καταλάβει πως μαζί της θα πάρει και το Αγγελο, το παιδί του, και γίνεται έξαλλος. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωριστεί και το δεύτερο παιδί του. Της απαγορεύει να το κάνει, όμως η απόφαση της Ρωξάνης θα είναι οριστική.

Να σημειώσουμε πως είχαμε και ένα χωρισμό για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις και την ανακοίνωση έκανε στον αέρα του ΣΚΑΙ χθες το μεσημέρι.

8 Λέξεις Ρωξάνη Μιχαήλ

Η Ρωξάνη φεύγει από μπροστά του, βάζοντας μια άνω τελεία στη συζήτησή τους ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο Μιχαήλ που θεωρεί πως αν της μιλήσει και η Ναυσικά, εκείνη θα αλλάξει γνώμη. Ούτε όμως ο λόγος και τα επιχειρήματα της μητέρας του είναι ικανά να πείσουν την πρώην αγαπημένη του. Οι εκρήξεις μεταξύ του πρώην ζευγαριού θα κλιμακωθούν, όμως οι αποφάσεις της Ρωξάνης είναι οριστικές.

Φεύγει και η Λουκία από το πλευρό του Μιχαήλ

Η Ρωξάνη δεν θα είναι η μόνη που θα φύγει από το γραφείο και τη ζωή του Μιχαήλ. Η δεύτερη που θα ακολουθήσει δεν θα είναι άλλη από τη Λουκία, μια γυναίκα με την οποία τον συνέδεσαν πολλά και κυρίως το γεγονός πως και οι δύο έχουν χάσει τα παιδιά τους. Η συγκεκριμένη θα φύγει από τη ζωή του, αφενός γιατί δεν αντέχει τις συνεχείς αντιπαραθέσεις με τη Ρωξάνη και αφετέρου γιατί θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή να ανοίξει τα φτερά της. Ακόμα μια φυγή που θα ταράξει τον Μιχαήλ και τα συναισθήματά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνία στις 8 Λέξεις: Η Έρση γεννάει πρόωρα - Ποια η κατάσταση των μωρών;

"Βόμβα" στις 8 Λέξεις: Η Κατερίνα πιάνει στα πράσα Μιλτιάδη & Λουκά

Share