Χαλασμός στο Έλα στη θέση μου: Άσχημες εξελίξεις για την Θάλεια

Τι θα συμβεί σήμερα 8/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαλασμός στο Έλα στη θέση μου: Άσχημες εξελίξεις για την Θάλεια

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό 8/12 επεισόδιο της σειράς του σταθμού ALPHA, Έλα στη θέση μου! Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Θάλεια!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 62 β κύκλος

Ο Αχιλλέας υποψιάζεται τον Μάρκο για την δημοσιοποίηση του βίντεο της Ρενάτας και ονειρεύεται την δικαίωσή του. Η Φαίη περνά το βράδυ της με τον Μάρκο προσπαθώντας να μάθει τα μυστικά του, ενώ η Κέντρα ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αχιλλέα.

Το ήρεμο γεύμα που ονειρευόταν ο Φώτης με τη γυναίκα του καταστρέφεται εξαιτίας ενός μεγάλου καυγά με τον Ζαχαρία και τον Ατσαλάκη, ενώ την ίδια ώρα ο Ζούβας μπλέκει με τον υπόκοσμο της περιοχής. Και ενώ ο Βλάσης περιμένει την Θάλεια για να τη ρωτήσει στα ίσα αν του λέει ψέματα, εκείνη έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στον δρόμο, που δεν θα της βγει σε καλό…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Λίγα λόγια για την Φιόνα Γεωργιάδη, την Θάλεια στη σειρά Έλα στη θέση μου

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της Νομική Σχολή Αθηνών με σκοπό να γίνει δικηγόρος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2010 και εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Ευρωπαϊκό Νομικό Δίκαιο. Σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου σπούδασε Μουσικό Θέατρο στη σχολή NEW York Film Academy. Την περίοδο 2014-2015 έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση και το θέατρο στην Νέα Υόρκη.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς ύστερα από casting πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο. Η συνεργασία της με τη σειρά συνεχίστηκε και για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της. Τον Φεβρουάριο του 2018 έκανε πρεμιέρα η ερωτική νεανική τηλεταινία Η γεύση της αγάπης στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη και υποδυόταν ένα ρομπότ που ζούσε με ένα επιστήμονα προσπαθώντας να αποκτήσει συναισθήματα όπως οι άνθρωποι. Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας τις 1,7 εκατομμύρια προβολές και στο διαδίκτυο.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκίνησε γυρίσματα για την καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση Ο πρίγκιπας της φωτιάς πρωταγωνιστώντας μαζί με την Πέγκυ Σταθακοπούλου, τον Μάξιμο Μουμούρη και τον Αντίνοο Αλμπάνη.Παράλληλα με την παρουσία στον Πρίγκιπα της φωτιάς πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Μην ψαρώνεις που έκανε πρεμιέρα τον αρχές του 2019 συμμετέχοντας παράλληλα και στις δύο σειρές. Η παρουσία της στην καθημερινή σειρά ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του ίδιο έτους ενώ η δεύτερη σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου δίπλα στους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Αθηνά Οικονομάκου.