Η Φάρμα: Οι δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Οι δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Στις 12 Μαρτίου η Φάρμα κάνει πρεμιέρα και έτσι σήμερα το πρωί οι παίκτες παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όντας έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

 Η Φάρμα δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Η κάμερα του πρωινού συνάντησε το πρωί της Τρίτης τους παίκτες της Φάρμας μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι και έτσι, διάσημοι και μη, μίλησαν για τα συναισθήματα τους αναφορικά με την πρωτόγνωρη εμπειρία που πρόκειται σε λίγες μέρες να βιώσουν.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Η Φάρμα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος στο οποίο θα λαμβάνει χώρα το νέο ριάλιτι του σταθμού.

Μπορεί η πρεμιέρα της Φάρμας να πήρε μία μικρή παράταση λόγω των καταστροφών που έγιναν από την κακοκαιρία Μήδεια, ωστόσο περίπου στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στον αέρα.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα θα αναδείξει τον δικό της αρχηγό και στο τέλος οι δύο αρχηγοί θα μονομαχήσουν για το ποιος θα γίνει αρχηγός της Φάρμας.

Φάρμα εσωτερικό

Ο αρχηγός θα μένει σε δικό του δωμάτιο και θα έχει κάποια προνόμια συγκριτικά με τους άλλους παίκτες ενώ την επόμενη μέρα, οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν ένα κουίζ βασισμένο στην βίβλο της Φάρμας.