Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/4): Ο Άγγελος ζηλεύει σαν τρελός τη Βέλη

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (19/4): Ο Άγγελος ζηλεύει σαν τρελός τη Βέλη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα μιας και ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να κάνει τον Άγγελο να τα «χάσει» με τη ζήλεια του για τη Βέλη.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στο Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα

Ο Μηνάς δεν ξέρει τι να κάνει με μια υπόθεση του γραφείου ερευνών, καθώς ο εμπλεκόμενος πελάτης είναι γνωστός του. Η δε Βούλα με την περιέργεια της, δυσκολεύει τα πράγματα… Ο Μπάμπης βρίσκει καινούριο ενοικιαστή για το πατρικό του. Όλα δείχνουν να είναι ο τέλειος υποψήφιος, αλλά η ζωή έχει πάντα δυο πλευρές. Ο Λαέρτης (Γιώργης Τσαμπουράκης) προτείνει στη Βέλη να πάνε μαζί σ’ ένα συνέδριο στο Άμστερνταμ και η ζήλια του Άγγελου χτυπάει κόκκινο. Ο Σωτήρης παρατηρεί ότι ο Ηλίας έχει παχύνει και η Μένη μαζί με το Μήτσο τον βοηθούν να αδυνατίσει.

Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές της Μουρμούρας, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου, είχαν μιλήσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU!

Θα συνεχιστεί και για ένατη χρονιά η Μουρμούρα

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Κοκκίδου συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε πως η Μουρμούρα πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη σεζόν.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει χάσει πολλά κιλά τον τελευταίο καιρό, δήλωσε τα γυρίσματα συνεχίζουν κανονικά και μάλιστα τόνισε πως πιστεύει ότι η αγαπημένη σειρά μπορεί να κλείσει μέχρι και δεκαετία.

«Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται ακατάπαυστα. Μάθαμε ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου, για ένατη σεζόν. Κανένας δεν περίμενε ότι η “Μουρμούρα” θα συνεχίσει τόσο. Νομίζω ότι θα κλείσει δεκαετία. Αφού φτάνει στην ενιαετία, μπορεί να φτάσει και στη δεκαετία. Είναι το δεύτερο σπίτι μας η Μουρμούρα.».