MasterChef 5 - spoiler 23/4: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - spoiler 23/4: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε

Μετά το έντονο επεισόδιο της Τετάρτης, η κρίσιμη στιγμή του Συμβουλίου έρχεται απόψε 23/4 για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5 και έχουμε spoiler για το ποια ομάδα θα χάσει.

Μπλε και Κόκκινοι κάθονται ενώπιον των κριτών και ακούνε προσεκτικά όσα έχουν να τους πουν. Κάποια πιάτα ήταν πολύ νόστιμα, ενώ άλλα δεν θα καταφέρουν να πάρουν υψηλό βαθμό.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα θα είναι ασφαλής και θα απολαύσει μία έξοδο-έκπληξη με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ την ηττημένη ομάδα περιμένει η διάσημη Δοκιμασία Ασυλίας με τα αυγά.

Αυτή η ομάδα χάνει στο MasterChef 5

Όπως φανατικοί τηλεθεατές ανακάλυψαν βλέποντας το trailer, η Μπλε ομάδα θα χάσει και θα αναγκαστεί να τα δώσει όλα στην δοκιμασία με σκοπό την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η Κόκκινη από τη άλλη θα βρεθεί στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Ωστόσο, πως τα πάει σε τηλεθέαση τo Masterchef 5, έχοντας απέναντι του στην prime time ζώνη στο Survivor 4 στον ΣΚΑΙ;

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αλλάζει ημέρες προβολής το MasterChef 5

Όπως και το Survivor 4 στον ΣΚΑΙ, έτσι και το MasterChef 5 στο STAR, αλλάζει ώρα προβολής την Μεγάλη Εβδομάδα και η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούτζου ανέφερε πως θα γίνουν αλλαγές λόγω της εορταστικής περιόδου και του Πάσχα.

Αναλυτικά, το MasterChef 5 θα προβληθεί μόνο την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη στις 21:00 το βράδυ. Μετά από διακοπή λίγων ημερών, θα επιστρέψει την Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00.