MasterChef 5 -highlights 5/5: Ο τσακωμός Μαργαρίτας - Μαρίνας και η αποχώρηση της Ανούς

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 -highlights 5/5: Ο τσακωμός Μαργαρίτας - Μαρίνας και η αποχώρηση της Ανούς

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 5/5 επεισόδιο του MasterChef 5, το οποίο επέστρεψε έπειτα από περίπου μια εβδομάδα. Οι παίκτες μπήκαν και πάλι στη μάχη της κουζίνας και τα έδωσαν όλα για όλα. Η Ανούς ωστόσο, ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινό 5/5 MasterChef 5

Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος - αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.

Ιωάννης: «Η Μαρίνα έχει πει ότι την γουστάρει όλο το σπίτι»

Νέες «μπηχτές» εναντίον της Μαρίνας άφησε ο Ιωάννης, με τη σχέση των δύο παικτών να είναι ολοένα χειρότερη και τον δεύτερο να μη διστάζει για ακόμη μια φορά να ρίξει τα «πυρά» του στη συμπαίκτριά του.

Μπορεί ο Ιωάννης να διεκδικεί την παραμονή του στο διαγωνισμό, με αντιπάλους τον Τζιοβάνι και την Ανούς, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει τη Μαρίνα από την πρώτη στιγμή, που έχουν γυρίσει στο σπίτι και, αυτή την φορά, έκανε λόγο για τις… ερωτικές της κατακτήσεις.

Η αλήθεια είναι πως πριν από λίγο καιρό, η Μαρίνα είχε αναφερθεί στον Διονύση και είχε αποκαλύψει πως έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί της.

«Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι, νομίζω ότι προς το παρόν εγώ την έχω γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και, αμέσως μετά, είδαμε τη Μαρίνα να τραγουδά το «Στην Καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη αφού πρώτα είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Μαργαρίτα.

Ανούς: "Δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον”

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα και ένας εξ αυτώνθα αποχωρήσει και δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος.

Η Ανούς έχοντας όπως είναι γνωστό έχει έρθει πολύ κοντά με τον Διονύση και από πολλούς θεωρούνται το ζευγάρι του διαγωνισμού.

Έτσι ο Διονύσης στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης έδωσε το γούρι του στην Ανούς, το οποίο θα της φέρει τύχη για να διατηρήσει την θέση της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αποχώρησε η Ανούς Χεριμιάν

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα και ένας από τους τρεις αποχώρησε λίγο πριν την τελική εννιάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία ξεχωριστή μαγειρική δοκιμασία με πιάτο αντιγραφής που το βασικό υλικό ήταν η γλώσσα από μοσχάρι κι η Ανούς φάνηκε να απολαμβάνει πολύ την δοκιμασία, αφού της άρεσε σαν πιάτο.

Ωστόσο λάθη τεχνικά αλλά και το γεγονός ότι η τερίνα δεν ήταν στην θέση της, έβαλαν την ίδια σε δυσμενή θέση. Από τους τρεις με το καλύτερο πιάτο εξαιρέθηκε ο Γιάννης κι ανάμεσα σε Τζιοβάνι και στην Ανούς αποχώρησε η τελευταία, παρόλο που της είχε δώσει το γούρι του ο Διονύσης!

Η Ανούς άφησε γράμμα και «κάρφωσε» τη Μαρίνα αναφέροντας: «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν».