Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Στο στόχαστρο ο Βεϊσέλ και η Μελέκ

Οι σημερινές 2/8 εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Elif: Στο στόχαστρο ο Βεϊσέλ και η Μελέκ
TV24 02.08.2021 08:08
Από Ίρις Βίλα

Αρκετά πρόκειται να γίνουν και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Elif» καθώς o Ταρίκ σταματάει στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο γιατί δήθεν έχει βλάβη αφού ξέρει που πηγαίνει ο Βεϊσέλ και ειδοποιεί τους άντρες του να πάνε να πάρουν τη Μελέκ. Τι γίνεται όμως στην συνέχεια;

Οι εξελίξεις στην Elif

Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Μελέκ ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Ταρίκ αλλά το τηλέφωνο της είναι κλειστό.

Ο Ταρίκ είναι πλέον σίγουρος πως τον οδηγεί στη Μελέκ. Ο Σαφάκ αφήνει την Ιντζί και τον Εμιρχάν στη μητέρα του και εκείνη διαμαρτύρεται. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να πάει τα παιδιά στο σπίτι τους και όχι στο σπίτι της Ζουλιντέ γιατί φοβάται πως οι άντρες, που ήταν εκεί πριν, μπορεί να ξαναέρθουν.

Ο Ταρίκ ακούει τα πάντα. Ο Ταρίκ σταματάει στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο γιατί δήθεν έχει βλάβη. Ξέρει που πηγαίνει ο Βεϊσέλ και ειδοποιεί τους άντρες του να πάνε να πάρουν τη Μελέκ.

Ο Σαφάκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και μιλάει με τον Αϊχάν, τον αρχηγό της αστυνομίας. Ζητάει προστασία για το σπίτι της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Ζουλιντέ και της λέει πως μπορεί να πάει σπίτι της.

Η Λεμάν φέρεται άσχημα στην Ιντζί και τον Εμιρχάν και τα παιδιά τη φοβούνται. Η Μελέκ περιμένει τον Βεϊσέλ αλλά ο Ταρίκ τον καθυστερεί. Οι άντρες του Ταρίκ φτάνουν πρώτοι και η Μελέκ ανοίγει την πόρτα της αποθήκης γιατί πιστεύει πως έχει έρθει ο Βεϊσέλ.

Η Αλέβ κάνει ερωτήσεις στην Ιντζί και τον Εμιρχάν σχετικά με τον Σαφάκ. Ο Εμιρχάν λέει πως ο Σαφάκ πάντα βοηθάει εκείνον και τη μητέρα του και η Αλέβ ζηλεύει. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο σπίτι της πρώτης και ο Σαφάκ τις περιμένει με τους αστυνομικούς.

Τους λέει πως οι αστυνομικοί είναι εκεί για να τις προστατέψουν. Ο Βεϊσέλ φτάνει επιτέλους στην αποθήκη μαζί με τον Ταρίκ αλλά οι άντρες του Ταρίκ είναι ήδη εκεί. Ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Η Μελέκ αναγνωρίζει τον Ταρίκ ως τον άντρα που της επιτέθηκε πριν από μέρες. Ο Ταρίκ παίρνει μαζί του τη Μελέκ και οι άντρες του χτυπάνε τον Βεϊσέλ…

Αποκλειστικό σοκ για την σειρά Elif: Ο Ταρίκ στην φυλακή - Η Ρανά τον προδίδει!

Το Youweekly.gr έχει σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά Elif! Η αρχή του τέλους για τον Ταρίκ επιτέλους έφτασε και μετά από τόσα εγκλήματα που έκανε, ήρθε η ώρα να «πληρώσει» και να τιμωρηθεί! Ομως η γυναίκα που πίστευε ότι τον αγαπούσε, η Ράνα, ήταν και εκείνη που τον έστειλε στο κελί!

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να σκοτώσουν τον Μουσταφά, τον συνεργάτη της Ματσιντέ, προτού της αποκαλύψει πού βρίσκεται η Μελέκ. Σύντομα όμως η Ματσιντέ, που ήδη τον υποψιάζεται, αντιλαμβάνεται πως ο γαμπρός της έχει σχέση με την εξαφάνιση του έμπιστου ανθρώπου της. Η αστυνομία βρίσκει τον άτυχο άντρα νεκρό και εκείνη καταθέτει στην αστυνομία τις υποψίες της για τον Ταρίκ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Πλέον έχει δοθεί εντολή να συλληφθεί και θεωρείται καταζητούμενος. Ομως εκείνος προλαβαίνει με δόλιο τρόπο να πάρει στο όνομά του τις μετοχές της Χουμεϊρά, αλλά και όλα τα λεφτά της Ματσιντέ από το χρηματοκιβώτιο. Παράλληλα βρίσκει ένα παλιό σπίτι να μείνει και καλεί τη Ράνα να πάει κοντά του. Δεν γνωρίζει κανείς από τους δύο πως η Χουμεϊρά βρίσκεται στα ίχνη τους και ανακαλύπτει την απιστία τους, με αποτέλεσμα από το σοκ εκείνη να χάσει το μωρό που περίμενε!

Η παγίδα της Ράνα στον Ταρίκ

Elif  αποκλειστικό στην φυλακή ο Ταρίκ

Λίγες μέρες αργότερα ο Κερέμ μαθαίνει πως στην εταιρεία άδειασε το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων, ενώ η Ματσιντέ αποφασίζει να πει στα παιδιά της πως ο Ταρίκ ήταν εκείνος που σκότωσε τον Μουσταφά! Το σοκ είναι τεράστιο, ιδιαίτερα για την κόρη της που δεν αντέχει άλλο πόνο: «Εχασα το παιδί μου και τώρα μαθαίνω πως είχα παντρευτεί έναν δολοφόνο; Ας μου πει κάποιος πως είναι εφιάλτης όλο αυτό, δεν το αντέχω άλλο», λέει, ενώ ο αδελφός της προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Στο μεταξύ ο Ταρίκ κανονίζει να πουληθούν οι μετοχές της Χουμεϊρά και με τα λεφτά να φύγει στο εξωτερικό με τη Ράνα. Ομως εκείνη έχει άλλα σχέδια! Ενα βράδυ που ο Ταρίκ είχε μεθύσει, της είχε πει πως έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο. Εκείνη σοκάρεται όταν καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά και βάζει μπρος το σχέδιο που έχει. Οταν ο Ταρίκ υπογράφει για την πώληση των μετοχών, δεν ξέρει πως ο αγοραστής είναι η γυναίκα που αγαπάει και εμπιστεύεται!

«Ολες ο μετοχές της Χουμεϊρά είναι πια δικές μου», μονολογεί η ίδια, ενώ ο Ταρίκ κάνει όνειρα για το μέλλον τους: «Σύντομα θα είμαστε μακριά από εδώ και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι! Με τα λεφτά αυτά θα είσαι μια πλούσια γυναίκα και θα σου προσφέρω τη ζωή που έχεις ονειρευτεί».

Καρέ-καρέ η σύλληψη

Η μέρα της μεγάλης φυγής έχει φτάσει και ο Ταρίκ με τη Ράνα έχουν πάει σε μια αποβάθρα περιμένοντας τον λογιστή του για να του δώσει σε χαρτοφύλακα τα λεφτά από τις μετοχές. Ομως, αντί για τον λογιστή εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία τον συλλαμβάνει με τη κατηγορία του φόνου. Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε: «Εσύ το έκανες; Πώς μπόρεσες και μου το έκανες αυτό;», φωνάζει και εκείνη του λέει ειρωνικά: «Ετσι είναι η ζωή» και τον χαιρετάει...

Περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα περίπτερα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκάρει ηθοποιός του "Elif" - "Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 15 μου"

Elif - αποκλειστικό: Στη φυλακή ο Κερέμ για το τροχαίο με την Παρλά!

Share