Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Τον έκοψαν πέρυσι και φέτος τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Οι επικές ατάκες της Ζενεβιέβ

GNTM 4: Τον έκοψαν πέρυσι και φέτος τους άφησε με το στόμα ανοιχτό
TV24 14.09.2021 23:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν στο GNTM 4 προκειμένου να διεκδικήσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γνωστό διαγωνισμό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αγγαίος ο οποίος ήρθε έτοιμος να μπει κατευθείαν στο σπίτι.

O Αγγαίος είναι από τη Σιβηρία και τη Σαντορίνη και είναι 20 ετών. Κόπηκε στο περσινό GNTM και θέλησε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του.

Μέσα στο χρονικό διάστημα που πέρασε, ο Αγγαίος έκανε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του, από το σώμα του μέχρι και τα μαλλιά του και το αποτέλεσμα κατάφερε να ξετρελάνει την κριτική επιτροπή.

Η οντισιόν του Αγγαίου που ξετρέλανε τους κριτές του GNTM 4

Πλακώθηκαν Μπράτης και Ζενεβιέβ για μία παίκτρια και τελικά της έδωσαν Wild Card

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 με αφορμή την οντισιόν μίας παίκτριας που δίχασε ιδιαίτερα τους κριτές και μάλιστα έκανε τον Άγγελο Μπράτη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να τσακωθούν μπροστά της.

H Δομνίκη είναι πρωταθλήτρια στο Παγκράτιο, ωστόσο πάντα είχε την επιθυμία να γίνει μοντέλο. Τα χαρακτηριστικά της εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά η συνολική εικόνα της δεν έπεισε την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό.

Μάλιστα, όταν η Ζενεβιέβ αποφάσισε να της δώσει το όχι και επί της ουσίας να την κόψει, ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και δεν το έκρυψε, τονίζοντας πως πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή παρουσία. Έτσι, προκειμένου να την κρατήσει στο παιχνίδι της έδωσε το Wild Card του και την αποκάλεσε "Bratis Girl", ενώ στο χθεσινό επεισόδιο (13/9) έδωσε την Wild Card της και η Ζενεβιέβ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Εμφανίστηκε με φόρμα και αθλητικά και πέρασε με 4 «ναι»

GNTM 4: Συγκλονισμένοι οι κριτές με τον παίκτη χωρίς καθόλου εμπειρία - «Εσένα σε αγαπώ»

Share