Big Brother 2 - highlights 19/10: Η έξαλλη και μετανιωμένη Ανχελίτα και τα κλάματα της Μαίρης

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 19/10: Η έξαλλη και μετανιωμένη Ανχελίτα και τα κλάματα της Μαίρης

Οι εντάσεις δεν έχουν τέλος στο Big Brother 2 με τα νεύρα ειδικά των κοριτσιών να είναι στην τσίτα. Τι συμβαίνει και δεν τα πάνε και τόσο καλά μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού;

Τα 19/10 highlights του Big Brother 2

Έξαλλη η Ανχελίτα - «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδελφού δεν έχουν τέλος καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους αλλάζουν με το πέρασμα του καιρού.

Μετά από την ψηφοφορία, όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Ισίδωρος Δούνης οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς οι "μάσκες" έπεσαν.

Έτσι λοιπόν, στο στόχαστρο έχει μπει ο Ισίδωρος Δούνης καθώς η Ανχελίτα ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται να γίνει μακελειό με την ψηφοφορία ενώ από την άλλη αναρωτήθηκε και ανέφερε "Δεν καταλαβαίνεται τι φτυάρι έχει φύγει για την Ευδοκία από τον Ισίδωρο».

Πιο μετανιωμένη από ποτέ η Ανχελίτα - Δηλώνει ότι έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία

Μέσα σε όλα πριν από λίγο η Ανχελίτα μπορεί να φάνηκε αρκετά εκρηκτική με τις δηλώσεις της για τον Ισίδωρο Δούνη όμως πλέον θεωρεί πως η Ευδοκία έχει παρεξηγηθεί από αρκετούς.

Έτσι λοιπόν η ίδια δήλωσε πως έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία και θέλει να της ζητήσει συγνώμη μιας και οι δυο τους έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη για την στάση του Κωστή απέναντί της

H σχέση ανάμεσα στον Κωστή και την Μαίρη Βαρσάμη είναι σε μια αρκετά δύσκολη φάση. (Δείτε εδώ πότε φτάνει στο τέλος του)

Οι ισορροπίες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού κάποιες φορές είναι δύσκολο να κρατηθούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες, τσακωμοί αλλά και ενστάσεις.

Αυτό έγινε και με την Μαίρη και τον Κωστή καθώς μετά από μια παρεξηγημένη πρόταση που είπε η Μαίρη Βαρσάμη ο Κωστής βρήκε την αφορμή για να συζητήσει μαζί της. Βέβαια, λίγο ήθελε και η ίδια καθώς δεν δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα με την στάση που κρατάει απέναντί της τον τελευταίο καιρό.

Εξοργισμένη η Σαμάνθα με την Ευδοκία - Ποιος είναι ο λόγος;

Μέσα σε όλα η Σαμάνθα φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη με την Ευδοκία καθώς ο κύριος λόγος είναι το φαγητό αφού είναι καυτερό και σε εκείνη δεν κάνουν καλό καθώς την ενοχλούν στο στομάχι.

Μάλιστα, θεωρεί πως η κίνησή της ήταν σκόπιμη καθώς μέσα σε δυο μήνες όπου ζουν μαζί στην ίδια στέγη, πιστεύει πως είναι φυσιολογικό να θυμόταν την συγκεκριμένη λεπτομέρεια μιας και υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν έρθει αργότερα από εκείνη και δεν το ξεχνούν.