Big Brother 2 - highlights 20/10: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η δημόσια συγγνώμη της Ανχελίτα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 20/10: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η δημόσια συγγνώμη της Ανχελίτα

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν στο χθεσινό 20/10 επεισόδιο του Big Brother 2. Τέσσερα άτομα θα πέσουν στα χέρια του κοινού που θα αποφασίσει ποιον παίκτη θα διώξει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Τα 20/10 highlights του Big Brother 2

Πιο κοντά από ποτέ η Ευδοκία με τον Νίκο

Το τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως στο σπίτι του Big Brother 2 οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν μονίμως καθώς οι καταστάσεις αλλά και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ευδοκία Τσαγκλή αλλά και ο Νίκος Τακλής είναι δυο άτομα τα οποία από την αρχή ήρθαν αρκετά κοντά καθώς οι σχέσεις τους ανάμεσα με τους υπόλοιπους παίκτες δεν ήταν και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό.

Έτσι λοιπόν αφού ο Νίκος παραμένει ο αρχηγός του σπιτιού στο δωμάτιό του έχει πάρει μαζί την Ευδοκία. Μεταξύ άλλων οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά αφού έδωσαν κυριολεκτικά "μάχη" στο κρεβάτι. Άραγε ποια θα είναι η σχέση τους αργότερα;

Νίκος σε Ευδοκία - «Πολύ παράπονο έχει πέσει»

Για άλλη μια φορά το ριάλιτι κατάφερε να μην απογοητεύσει τους τηλεθεατές καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι σχέσεις ανάμεσά στα άτομα που βρίσκονται στο σπίτι του μεγάλου αδελφού είναι άκρως καταιγιστικές.

Ο Νίκος μπορεί να έχει κρατήσει μια ιδιαίτερη στάση προς τους υπόλοιπους παίκτες όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως με την Ευδοκία έχει έρθει αρκετά κοντά με το πέρασμα των ημερών.

Άραγε η σχέση τους πως πρόκειται να εξελιχθεί στην συνέχεια καθώς τα πειράγματα αλλά και τα παράπονα δεν άργησαν να έρθουν. Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Η Ανχελίτα ζήτησε συγγνώμη στην Ευδοκία - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είδαμε πως η Ανχελίτα μαζί με την Ευδοκία να είχαν έρθει αρκετά κοντά κι ενώ η σχέση τους φαινόταν πολλά υποσχόμενη για τα δεδομένα ενός ριάλιτι δεν άργησε να έρθει η ρήξη και στην δική τους σχέση.

Έτσι λοιπόν, όπως έχουμε παρατηρήσει και οι δυο διαθέτουν έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να έχουμε δει αρκετούς τσακωμούς μεταξύ τους για διάφορους λόγους.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν καθώς η Ανχελίτα αποφάσισε να γυρίσει μια καινούργια σελίδα και να προσπαθήσει και πάλι να τα βρει με την Ευδοκία μιας και η ίδια πήγε και της ζήτησε συγγνώμη για όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αρχικά Ισίδωρος Δούνης και Παναγιώτης Πέτσας ισοψήφισαν στην ψηφοφορία από το live της Παρασκευής, με τον Νίκο Τακλή, ως αρχηγός της εβδομάδας, να επιλέγει ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παναγιώτη.

Χθες, πραγματοποιήθηκε ξανά ψηφοφορία για να προκύψουν οι επόμενοι δύο υποψήφιοι. Με τις ισορροπίες να αλλάζουν και τις στρατηγικές να διαμορφώνονται από την αρχή, οι παίκτες ψήφισαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Ισίδωρο Δούνη, τον Μιχάλη Ευρυπιώτη και την Σαμάνθα Μίσοβιτς.