Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει Κυριάκο και Ουρανία

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει Κυριάκο και Ουρανία

Συγκλονίζει το σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Δύσκολες ώρες περνάνε Μπάμπης και Λάμπρος εξόριστοι στην Λέρο.

Οι 25/10 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

O Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης.

Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της.

Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια. Από την άλλη, ο Κωνσταντής λίγες ημέρες αργότερα θα δούμε να χαροπαλεύει.

Άσχημες εξελίξεις και για τον Λάμπρο - Θα καταδικαστεί με θάνατο;

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκόπη και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνοι δεν προδίδουν τον Λάμπρο και «θυσιάζονται» για χάρη του.

Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός και πως τηρεί τις υποσχέσεις του, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει και τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος με την Ουρανία πετάνε από τη χαρά τους. Αργότερα θα ακολουθήσει και ο Προκόπης, ενώ για τον Λάμπρο τα πράγματα είναι πιο δυσοίωνα, καθώς οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σκληρές και θα περάσει από στρατοδικείο, το οποίο και θα τον καταδικάσει με θάνατο στο απόσπασμα.