Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μόλις Χθες: Τρισευτυχισμένη η Λουΐζα - Σημειώνει τη μεγάλη επιτυχία

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (18/1)

Μόλις Χθες: Τρισευτυχισμένη η Λουΐζα - Σημειώνει τη μεγάλη επιτυχία
TV24 18.01.2022 12:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στο Survivor 5, ωστόσο χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (18/1) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, μιας και η Λουΐζα θα σημειώσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία και στο πλευρό της θα έχει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

Τι θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (18/1)

Η βράβευση μίας ζωγραφιάς της Κατερίνας στο σχολείο θα αποτελέσει αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί. Όλοι εκτός από τον Σπύρο που δεν θα καταφέρει να παραστεί και θα προσπαθήσει να μην τα καταφέρει ούτε ο Μιχάλης. Η Λουίζα υπογράφει τελικά για την εξαγορά των ξενοδοχείων Ρομπερτίνι. Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο, γεγονός που θα μάθει ο Αντώνης.

Η Κέλλυ, ο Χρήστος και τα παιδιά στο Ίδρυμα είναι αναστατωμένοι με την υπόθεση του Στάθη. Ο Θωμάς, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, θα κάνει ένα λάθος που ίσως αποβεί μοιραίο. Η Κορίνα αφήνεται στον έρωτα του Άλκη, ο οποίος όμως συνεχίζει να την προβληματίζει. Σε μία έκθεση της Κατερίνας, η Λουίζα βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα την αφήσει απόλυτα σοκαρισμένη.

Τι θα δούμε αύριο στο Μόλις Χθες (19/1)

Η Λουίζα ανακαλύπτει πως ο Σπύρος πληρώνει την Έλενα και τους αναγκάζει να της πουν την αλήθεια. Ο Μιχάλης ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η υπόθεση του Νώντα μπήκε στο αρχείο και είναι περήφανος για την Κατερίνα, που κερδίζει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής. Η Μαρία, μαζί με τον Μιχάλη και τον Αχιλλέα, έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Δάφνη και τον Αντώνη. Η Χριστίνα ανησυχεί για τα παιδιά του Ιδρύματος μετά την ψεύτικη κατάθεση του Θωμά αλλά και για τη μητέρα της, η οποία την είδε να φιλιέται με τον Αχιλλέα. Ο έρωτας της Κορίνας με τον Άλκη φουντώνει, ενώ το πάρτι έκπληξης που οργανώθηκε για τα 18α γενέθλια του Στάθη παίρνει δυσάρεστη τροπή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόλις Χθες: Η Έλενα απειλεί τη Λουΐζα για τον Μιχάλη

Μόλις χθες: Ο Σπύρος θα αναστατωθεί μόλις μάθει για την επιστροφή του Στέφανου

Share