Μόλις Χθες: Ένας καίριος μάρτυρας εμφανίζεται για τη δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ένας καίριος μάρτυρας εμφανίζεται για τη δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (22/2) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για το μέλλον της σειράς), μιας και θα εμφανιστεί ένα σημαντικός μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει στην δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας.

Τι θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (22/2) - Επεισόδιο 95

Οι άντρες του Στέφανου και του Μιχάλη συλλαμβάνουν στην Κούβα τον Νικήτα. Η Λουίζα είναι βέβαιη πια για την ενοχή του Σπύρου σε ό,τι της έχει συμβεί και παίρνει την Κατερίνα από το ξενοδοχείο στο σπίτι. Η Μαρία απειλεί την Έλενα με αποκαλύψεις αν δεν σηκωθεί να φύγει. Η Κορίνα κάνει μια ανακάλυψη στο σπίτι του Άλκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Ένας πολύ καίριος μάρτυρας εμφανίζεται στη δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας που ανατρέπει το αποτέλεσμα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα απ’ το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει απ’ το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος. Ο Άλκης και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό, ενώ η Λήδα παραμένει άφαντη. Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη. Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.

Ο Σπύρος διώχνει την Λουίζα απ’ το γραφείο της, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν πίσω τον Νικήτα, ο οποίος αρνείται να πει την αλήθεια στην αστυνομία. Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι. Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και ο Στάθης, που την υποστηρίζει, λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά. Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, που τους το άφησε χωρίς να δώσει εξηγήσεις.