Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης μπαίνει ξανά στο στόχαστρο - Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 11/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης μπαίνει ξανά στο στόχαστρο - Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο

Τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα στο Μόλις Χθες και στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/3 θα έρθουν νέες εξελίξεις. Μετά τα τόσα δύσκολα, που συμβαίνουν στη Λουίζα θα επιστρέψει επιτέλους σπίτι της με σκοπό να αναρρώσει η υγεία της.

Είναι τόσο έντονο όλο αυτό που γίνεται με τον Μιχάλη και η ίδια δε μπορεί να καταλάβει τι είναι σωστό και τι λάθος. Σε ίδια μοίρα και ο μεγάλος της έρωτας την έψαχνε παντού με τον Σπύρο πάντα να παραφυλάει.

Οι εξελίξεις στο Μόλις Χθες για το επεισόδιο της Παρασκευής 11/3

Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της.

Ο Ορέστης μαθαίνει ένα φοβερό μυστικό και τσακώνεται με όλη την οικογένεια. Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/3

Ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια, ενώ η Λουίζα με τον Ορέστη ψάχνουν τρόπο να το σώσουν. Η Δάφνη καλοδέχεται την Άννα ενώ η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις και ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει στις παλιές κακές συνήθειες. Ο Μιχάλης πιστεύει ότι είναι ο Σπύρος πίσω από τις απειλές που δέχεται.

Mιχάλης Λουίζα

Είναι όμως; Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί. Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάτι υποπτεύεται και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο. Η Κέλλυ αρνείται να δεχτεί το ακριβό δώρο του Χρήστου στον Στάθη.