Μόλις Χθες: Η Λήδα ετοιμάζει την απόδρασή της από την ψυχιατρική κλινική

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η Λήδα ετοιμάζει την απόδρασή της από την ψυχιατρική κλινική

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (14/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες μιας και η Λήδα βρίσκεται κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική και προσπαθεί να οργανώσει την απόδρασή της (δείτε εδώ το νέο ζευγάρι που δημιουργήθηκε από τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (14/3) στο Μόλις Χθες

Ο Μιχάλης έχει δεθεί με την Κατερίνα μετά από τόσους μήνες μαζί.

Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της.

Ο Ορέστης, μετά το μυστικό που μαθαίνει, τσακώνεται με όλη την οικογένεια. Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο.

Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα!

Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα αλλά είναι άφαντοι. Η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ο Στάθης και η Βέρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους με τη Βάσια να τους συμβουλεύει και να τους βοηθάει. Η Κέλλυ βλέπει τον Χρήστο που έχει πάει να δει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί την φροντίζει. Ο Δήμος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και προσπαθεί να την δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο. Η Κέλλυ, γυρίζοντας στον Πόρο, αποφασίζει να κάνει μια στάση σ’ ένα σημείο που είχαν περάσει ένα ρομαντικό απόγευμα με τον Χρήστο. Όμως, η βόλτα αποδεικνύεται επικίνδυνη.

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης παθαίνει καταστροφή στο resort του και καταλαβαίνει ποιος την προκάλεσε. Ο Ορέστης προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα μεταξύ Ιάσονα και Σπύρου. Η Λουίζα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της Κατερίνας να δει τον πατέρα της και στον φόβο μην την απαγάγει ξανά. Ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα.

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει το όνομα του ανθρώπου που σκότωσε στη φυλακή. Η Λουίζα προσπαθεί να πάρει τον Μίλτο με το μέρος της. Η Άννα χωρίζει τον Ιάσωνα αλλά η Δάφνη την πείθει να μείνει στο σπίτι. Ο Στάθης προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τον Αντρέα. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν, αλλά τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Σπύρος υποψιάζεται ότι η Έλενα έχει πλησιάσει τον Μίλτο και τον ανακρίνει. Η Κέλλυ θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Χρήστος δεν έχει ερωτική σχέση με τη Μαρίνα. Στο ίδρυμα, ο Αντρέας δεν βρίσκει το κινητό του και υποψιάζεται τον Στάθη και τη Βέρα αλλά βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στον καβγά του μαζί τους. Η Έλενα λέει στη Λουίζα για την καινούρια επιχείρηση που έχει στήσει ο Σπύρος αλλά δεν ξέρει με ποιους. Η Μαρία και ο Μιχάλης μαθαίνουν ποιος είναι τελικά ο Δήμος.