Φως στο Τούνελ: «Το ηλίθιο...» - Ηχητικά ντοκουμέντα της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

«Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: «Το ηλίθιο...» - Ηχητικά ντοκουμέντα της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Με τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1/4 η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της, Φως στο Τούνελ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς και μετά την τηλεφωνική παρέμβαση της αδερφής της Ρούλας, η εκπομπή παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει στο τηλέφωνο μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή, ενώ δίπλα της “χτυπάει” το μηχάνημα και η καρδιά της.

Ηχητικά ντοκουμέντα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο. Εξετάσεις θα κάνουμε τους λέω; Με κοιτάνε.

Το παιδί πάνιασε και ξύπνησε μέσα στον ύπνο του με βήχα και μου έκανε έναν εμετό. Μαμά μου φώναζε, δεν μπορώ να ανασάνω. Και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας - Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της βραδιάς ήρθε αντιμέτωπη με μια μαρτυρία που σόκαρε τους πάντες και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την ταφή της μικρής Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα λοιπόν, πριν από δυο μήνες, που έγινε η ταφή της μικρής Τζωρτζίνας, την ώρα της ταφής η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε, πριν να καλύψουν το παιδί της με το καπάκι στο φέρετρο, το τάμπλετ που είχε να το δώσει στην Τζωρτζίνα και να το αφήσει εκεί.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.