STAR: Σημαντική ανακοίνωση για το Masterchef 6

Όσα θα δούμε απόψε 18/4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
STAR: Σημαντική ανακοίνωση για το Masterchef 6

12 επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν την πορεία τους για τη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ! Η καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box θα σημάνει και την έναρξη μιας ακόμη θεματικής εβδομάδας.

«Una faccia, una razza» λέει το γνωστό ρητό και η «Ιταλική Εβδομάδα», που με ανυπομονησία περίμεναν κάποιοι διαγωνιζόμενοι, έφτασε!Εκείνος ή εκείνη, που θα καταφέρει να αναδειχθεί στο καλύτερο πιάτο αυτής της δοκιμασίας, θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις του διαγωνισμού.

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, δύο προϊόντα, που απολαμβάνουν συχνά οι Ιταλοί μετά από ένα καλό γεύμα, μπαίνουν στο προσκήνιο και οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να τα αναδείξουν, αλλά αυτή τη φορά μαγειρεύοντας σε συνεργασία με κάποιον συμπαίκτη τους.Τα «μαγειρικά ζευγάρια», που θα προκύψουν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box, καλούνται να φτιάξουν δυο πιάτα και να συνεργαστούν αρμονικά, αφού η «μοίρα» τους στο διαγωνισμό θα είναι κοινή και τα πιθανά λάθη του ενός θα επηρεάσουν και τον άλλο.

Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, είναι σημαντική, αφού χαρίζει τόσο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, που είναι και πάλι διαθέσιμη, μετά τη χρήση της από την Καλλιόπη Μπεζαντέ. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να οδηγηθεί «χέρι-χέρι» στη νίκη και ποιοι, δυστυχώς, θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί;

Το αποψινό 18/4 trailer του Masterchef 6

Φανή Ζιώγα: «Είχα σχέσεις και ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα»

Από το Masterchef 6 αποχώρησε πριν μερικές μέρες η Φανή Ζιώγα οικειοθελώς, μετά από πρόβλημα που προέκυψε με την οικογένειά της. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή της, η ίδια αποκάλυψε πως είναι bisexual.

Το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Φανή Ζιώγα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου, δίνω περισσότερο βάση στην νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης, Αυτό με έκανε στην ουσία να έχω αυτή τη σεξουαλική προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση δεν θα πρέπει να είναι η σεξουαλική μου προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχθείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις έτσι όπως είναι ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου.

Είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που κατάγομαι και χαίρομαι και τους ευχαριστώ πολύ. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο να μείνω μέσα στον διαγωνισμό όταν έμαθα για την υγεία του παππού μου. Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό.

Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου. Είχα σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Απλά μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17 και έλεγα δεν παίζει. Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19. Δηλαδή αποδέχτηκα ότι ναι, αφού σου αρέσει, σε ελκύει… εκεί κατάφερα και εγώ να αρχίσω να το αποδέχομαι και να το δουλεύω».