MaterChef 6: Επεισοδιακή η ψηφοφορία και η δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 29/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MaterChef 6: Επεισοδιακή η ψηφοφορία και η δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 28/4 παρακολουθήσαμε την Μπλε ομάδα να ηττείται από την Κόκκινη, για μόλις 6 βαθμούς, αφού τα γλυκά και των δύο ομάδων είχαν πολλά λάθη. Έπειτα οι παίκτες της Μπλε αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία και κατ' επέκταση την είσοδό τους στην τελικά 10δα. (Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef

Σήμερα αναμένουμε να δούμε τους ηττημένους Μπλε να αλληλοψηφίζονται, καταλογίζοντας ευθύνες και τελικά να αγωνίζονται, για να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σε μια ψηφοφορία, που αποδεικνύεται πιο επεισοδιακή από ποτέ, με έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών της ηττημένης ομάδας και εντάσεις, ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καταξιωμένο Ιταλό chef, Elio Sironi, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

H Ελισάβετ αποτελεί "κόκκινο πανί" για το Twitter

Στις τελευταίες δοκιμασίες του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef, το κοινό του Twitter όπως όλα δείχνουν, αγαπάει να μισεί την Ελισάβετ, μιας και αυτές τις μέρες είναι το αγαπημένο τους θέμα. Το τελικό αποτέλεσμα της δοκιμασίας στον χθεσινό επεισόδιο 28/4 κρίθηκε στην λεπτομέρεια και όπως φαίνεται δεν το αντιμετώπισαν όλοι όπως έπρεπε...

Νικητήρια ομάδα αναδείχθηκαν οι «Κόκκινοι» οι οποίοι συγκέντρωσαν 93 βαθμούς συνολικά από τους κριτές ενώ οι «Μπλε» 87. Αρχηγός της μπλε ομάδας ήταν η Ελισάβετ και οι χρήστες του Twitter της "έριξαν" ευθύνες για το αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο όμως ήταν ότι είπε πως θα αναλάβει τις ευθύνες της αλλά τελικά διεκδίκησε την ασυλία μέχρι τέλους.