Σασμός: Ο Μανώλης έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Μαθιού

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (4/7)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Μανώλης έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Μαθιού

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Μανώλης έχει τύψεις που δεν κατέδωσε τον Μαθιό και είναι έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον γάμο του με τη Βασιλική (δείτε εδώ τι θα γίνει στο μεγάλο φινάλε).

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 04 Ιουλίου - Επεισόδιο 169

Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

Αυτός είναι ο ρόλος που θα ενσαρκώσει στο «Σασμό» ο Στέλιος Μάινας

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» ρίχνει αυλαία την Τετάρτη στις 6 Ιουλίου και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το δραματικό φινάλε που θα δούμε. Η επιτυχία της σειράς ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και έτσι φυσικά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ένας από τους ρόλους έκπληξη θα είναι και αυτός που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μπήκε στο προσκήνιο στο προηγούμενο επεισόδιο αφού στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης, είδαμε εκείνον ή για την ακρίβεια τα πόδια του να αναδύονται από το βυθό.

Οι θεατές πάντως της σειράς έχουν αποδείξει ότι δεν χαρίζονται στην παραγωγή, όταν εκείνη δεν ικανοποιεί τα θέλω τους. Έτσι για παράδειγμα μετά το τελευταίο επεισόδιο ξέσπασε πόλεμος στο Twitter, αφού όλοι περίμεναν με αγωνία μια συγκινητική στιγμή μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς, κάτι που δεν έγινε όπως το είχαν φανταστεί και έτσι από την Καίτη Γαρμπή μέχρι τους απλούς φανς άρχισαν τα ''τιτιβίσματα''.

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει την επόμενη σεζόν στον Σασμό για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος θεωρούνταν νεκρός από την οικογένεια Βρουλάκη, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.