Άπιστος: Το ένοχο μυστικό του Βολκάν αποκαλύπτεται - Ο γάμος του κρέμεται από μια κλωστή

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (4/8) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος: Το ένοχο μυστικό του Βολκάν αποκαλύπτεται - Ο γάμος του κρέμεται από μια κλωστή

Μπορεί να μην σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος» έχει "κεντρίσει" το ενδιαφέρον στους πιστούς τηλεθεατές καθώς η πλοκή έχει αρκετό εδνιαφέρον. Σε ένα ακόμη επεισόδιο λοιπόν οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (4/8) στον Άπιστο

Επεισόδιο 43

Κάθε λεπτό της ημέρας η Ντερίν ανησυχεί πως ο άντρας της δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την Ασιγιά. Όσο όμως προσπαθεί να τον ελέγξει, τόσο τον απομακρύνει από κοντά της. Το χειρότερο είναι πως οι αμφιβολίες της δεν είναι καθόλου αβάσιμες: ο Βολκάν επισκέπτεται απροειδοποίητα την Ασιγιά και της αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Εν τω μεταξύ, στο παρασκήνιο, μια αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά-σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του κυρίου Χαλούκ αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το μυστικό του κυρίου Χαλούκ φτάνει στα αυτιά της συζύγου του και τώρα ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή. Ταυτόχρονα, ένας φίλος από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό.

«Πάλι θα πέσω στα τούρκικα» - Το Twitter αποθέωσε τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 η σειρά του ΣΚΑΪ, που αντικατέστησε και το Survivor 5 για το καλοκαίρι, Άπιστος, έκανε πρεμιέρα και το κοινό ήδη άρχισε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πλοκή που ξετυλίγεται μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας. Την Τρίτη 12/7 έρχεται με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, τις πληροφορίες του οποίου θα βρείτε εδώ, ωστόσο αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, είναι όλα όσα γράφτηκαν στο twitter από τον κόσμο.

Το μυστήριο έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν με το γεγονός πως πρόκειται πραγματικά για μία πολύ δύσκολη κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων, όταν μαθαίνουν πως ο σύντροφός τους τους έχει απατήσει. Πέρα, όμως, από τα λόγια των τηλεθεατών για τους πρωταγωνιστές, δεν έλειψαν και τα σχόλια αποθέωσης γενικότερα. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται πως έχουν μεγάλη αγάπη στις τούρκικες σειρές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσείς ακόμα να την παρακολουθήσετε;

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το δεύτερο επεισόδιο του Άπιστου

Άπιστος

Άπιστος - Twitter

Άπιστος - σχόλια

Τα σχόλια στο twitter για τη σειρά Άπιστος