Είπε αντίο στις διακοπές και επέστρεψε στην τηλεόραση - Η πρεμιέρα της Σιάς Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Είπε αντίο στις διακοπές και επέστρεψε στην τηλεόραση - Η πρεμιέρα της Σιάς Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Μετά από ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, η Σία Κοσιώνη επέστρεψε πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνοντας πρεμιέρα σήμερα 25/8 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Έτοιμη από το πόστο της να μεταδώσει όλες τις σημαντικές ειδήσεις στο κοινό, επέστρεψε ανανεωμένη στο στούντιο του σταθμού.

Τόσο η ίδια μετά τα βάρη που σήκωσε όλο το χειμώνα όσο και ο σύζυγός της μετά της υποχρεώσεις του ως δήμαρχος Αθηνών, βρήκαν λίγο χρόνο προκειμένου να ξεσκάσουν και να πάρουν δυνάμεις για την απαιτητική χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Μάλιστα όπως φαίνεται ο φακός τους εντόπισε στα νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα να κάνουν βόλτες μαζί με τον γιο τους.

Η Σία Κοσιώνη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση για τη νέα σεζόν

Γεμάτο με φωτογραφίες του μικρού Δήμου και του Κώστα Μπακογιάννη - Το εντυπωσιακό γραφείο της Σίας Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με τον γιό της, Δήμο ή με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη θέση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο είχε δεχθεί μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο της στο σταθμό του Φαλήρου, μιας και ο γιός της, Δήμος (δείτε εδώ γιατί ονόμασαν έτσι τον γιό τους), μετά το τέλος των σχολείων πήγε και πέρασε λίγο χρόνο μαζί της.

Κάπως έτσι, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το γραφείο της, στην οποία φαίνεται πως έχει διακοσμήσει τον χώρο της με φωτογραφίες του γιού της καθώς και του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη γραφείο