Με άλλο αέρα η Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη - Έδωσαν το πρώτο golden pass του GTNM 5

Ποια ήταν η τυχερή;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με άλλο αέρα η Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη - Έδωσαν το πρώτο golden pass του GTNM 5

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του GNTM 5 (4/10) με τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα να υποδέχονται τα κορίτσια που κατάφεραν να περάσουν μετά το ID Catwalk. Μεγάλη απούσα η Σοφία Χατζηπαντέλη που αποχώρησε από το παιχνίδι για να την διαδεχτεί η Μαίρη Βιτινάρος. Στο μεταξύ η Καγιά είπε τα πρώτα της λόγια στις διαγωνιζόμενες και έδωσε το πρώτο golden pass.

Aυτή η παίκτρια κατάφερε να πάρει το golden pass στο GTNM 5

Αυτή λοιπόν είναι η Κάτια μια καστανομάλλα κοπέλα που ο Σοφρωνίου αποκάλεσε χαμαιλαιοντα. Η ίδια δήλωσε πολύ συγκινημένη από την επιλογή, ενώ δήλωσε ότι θέλει να διαγωνιστεί στο bootcamp παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάει απευθείας στη βίλα.

H Kάτια είναι το golden pass του GNTM 5

Η είσοδος της Βιτινάρος στο GNTM 5

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του GNTM 5, εκεί όπου θα δούμε τη διαδικασία του bootcamp που θα δώσει το εισιτήριο σε 20 κορίτσια για την βίλα. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Βιτινάρος το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντέλη. Η ίδια παρουσιάστηκε στα κορίτσια και στο κοινό με τα μοντέλα να μένουν άφωνα από την ομορφιά και τον αέρα της.

H Σοφία Χατζηπαντέλη αποχαιρέτησε χθες τους υπόλοιπους κριτές, με μια φωτογραφία που κυκλοφορεί να επιβεβαιώνει ποιες είναι τελικά οι σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά(δείτε την εδώ). Ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσπάθειες του καναλιού να την φέρουν πίσω με την ίδια να έχει τους ενδοιασμούς της(δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Η ίδια μπήκε στο πλάνο και άφησε τους πάντες άλαλους με την εντυπωσιακή εμφάνιση της και τον αέρα διεθνούς μοντέλου που εκπέμπει. Οι κριτές την παρουσίασαν στα κορίτσια και τους είπαν ότι θα μάθουν πάρα πολλά κοντά της.

Η είσοδος της Μαίρη Βιτινάρος στο GNTM 5