Έρωτας Φυγάς 7/10: Αποφυλακίζεται ο Μάρκος - Ο Ιάσονας θορυβείται και αναλαμβάνει δράση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας Φυγάς 7/10: Αποφυλακίζεται ο Μάρκος - Ο Ιάσονας θορυβείται και αναλαμβάνει δράση

Η νέα σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο σήμερα 7/10 και οι εξελίξεις που αναμένεται να δούμε είναι άκρως καταιγιστικές μιας και ο Ιάσονας αποφασίζει να βάλει τα όριά του στην Αλεξάνδρα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει).

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στον Έρωτα Φυγά

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Όλοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός, εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απ’ τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της. Ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει…

Spoiler! O Ιάσονας δίνει εντολή δολοφονίας για τον Μάρκο

Όσο ο Μάρκος τρέχει να ξεφύγει, η Αλεξάνδρα χώνεται όλο και πιο βαθιά στη φυλακή της αγκαλιάς του Ιάσονα. Εκείνος καταφέρνει να φτάσει στο κτήμα και αποπειράται να επιτεθεί στη Μαργέτα, αλλά ο Στρατής τον σταματάει και τον πηγαίνει πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Ελπίδα φτιάχνει το δηλητηριώδες γλυκό, αλλά αυτό πέφτει στα χέρια του άτυχου Μιχάλη!

Ο Ιάσονας πηγαίνει στις φυλακές, για να τελειώνει ο ίδιος μια και καλή με τον Μάρκο. Η Μαργέτα ανταμείβει τον Στρατή για τη συνεργασία τους και η Ρηνιώ του επιτίθεται με μένος. Ο Στρατής «απαντάει» γρονθοκοπώντας την άγρια. Ο Ιάσονας τον απολύει, ώσπου μαθαίνει ότι ήταν αυτός που έπιασε τοn Μάρκο και έσωσε τη μητέρα του. Μέσα σε μεγάλη πίεση, ο Ιάσονας «αποκαλύπτει» στη Μαργέτα ότι η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν είναι αδέλφια…