Όλη της τη ζωή είχε αυτό το μαυράκι στην πλάτη! Το βίντεο της αφαίρεσής του θα σας «κόψει» τα πόδια!

Μόνο για δυνατούς! Αντέχετε να το δείτε μέχρι τέλος;

Όλη της τη ζωή είχε αυτό το μαυράκι στην πλάτη! Το βίντεο της αφαίρεσής του θα σας «κόψει» τα πόδια!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε ένα σπυράκι θα μεταμορφωθεί σε κάτι ανυπόφορο με τον καιρό. Αυτή η 85χρονη γυναίκα αγνοούσε το μαύρο σημάδι στην πλάτη της γιατί νόμιζε πως ήταν ελιά. Δεν είχε ιδέα πως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σοκαρίστηκε όταν έμαθε από τον δερματολόγο πως ήταν ένα μεγάλο σπυράκι. Δυστυχώς, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή από το να το αφαιρέσει. Αφού η γιατρός της έκανε τοπική αναισθησία, ξεκίνησε με την διαδικασία αφαίρεσης…

Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

Το «καυτό» βίντεο της ημέρας: Πήγαν στη Μύκονο μόνο με το «βρακάκι» τους και δίχτυα!

Το «καυτό» βίντεο της ημέρας από εμάς για... εσάς! Πήγαν στη Μύκονο μόνο με το «βρακάκι» τους και δίχτυα! Αντέχετε να τις δείτε;

Δύο τουριστριες εμφανίστηκαν βράδυ στα Ματογιάννια φορώντας ελάχιστα και αναστάτωσαν τους πάντες στα κοσμικά σοκάκια. Η μία επέλεξε διχτυωτό πανωφόρι κάτω από το οποίο φορούσε αποκαλυπτικό μπικίνι, ενώ η άλλη επέδειξε τις καμπύλες της φορώντας λευκό τοπ με δυο κοχύλια που ίσα-ίσα έκρυβαν τα στήθη της!

Σάλος στο διαδίκτυο με αδημοσίευτο βίντεο παρουσιάστριας! Άγνωστος τράβηξε την πίσω της όψη!

Μάλιστα η δεύτερη, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα έσπευσε να αποκαλύψει δημόσια και τον έναν γλουτό της! Δείτε τις ”γοργόνες” που άφησαν κάγκελο τους περαστικούς, που είχαν την τύχη να διασταυρωθούν μαζί τους, στο βίντεο του Mykonos Live TV.