Εντυπωσιακή μέσα στο λιτό λευκό φόρεμα που επέλεξε η Αγγελική Ηλιάδη έλαμπε από ευτυχία φτάνοντας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι μαζί φυσικά με τον κομψό σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου τον μεγάλο της γιο Μπάμπη και φυσικά τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, Βασίλη Γκέντσογλου.

Η τραγουδίστρια είχε από νωρίς εκφράσει την σημασία που είχε για εκείνη η χθεσινή ημέρα με ένα τρυφερό μήνυμα στον νεοφώτιστο γιο της μέσω των social media.

Ο μικρός Μπαμπίνος φορούσε ασορτί πουκάμισο με τον αδερφό του Βασίλη και τον Σάββα Γκέντσογλου. Οι τρεις άντρες της ζωής της Αγγελικής Ηλιάδη είναι πολύ δεμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους κι εκείνη έλαμπε από ευτυχία ανάμεσά τους, ντυμένη στα λευκά.

O Σάββας Γκέντσογλου δεν άφηνε τον γιο του Βασίλη από την αγκαλιά του.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Αγγελικής Ηλιάδη επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Σταματίου.

Το baby bloom του μικρού γιου του ερωτευμένου ζευγαριού τελέστηκε εκεί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Νονός του έγινε ο καλός φίλος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή Πάρης Κουλουμπής, ενώ «μάρτυρες» του Μυστηρίου έγιναν λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού που επέλεξε να ζήσει αυτή τη στιγμή σε κλειστό κύκλο.

Ο μικρούλης όπως οι γονείς του είχαν ήδη κάνει γνωστό και όπως «πρόδωσε» ο στολισμός της εκκλησίας με τα γαλάζια μπαλόνια που είχαν στηθεί σε αψίδα στην είσοδό της, πήρε το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του Σάββα Γκέντσογλου.

Πηγή: tlife.gr

loading...