Τις τελευταίες ημέρες ένα δημοσίευμα για παλαιότερη φοροδιαφυγή του Σάκη Ρουβά, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Πρόθεση της γυμνής συντακτικής ομάδας δεν ήταν σε καμία περίπτωση η αναστάτωση ή η προσβολή του Σάκη Ρουβά. Άλλωστε η συγκεκριμένη είδηση ήταν περασμένων ετών, το οποίο και αναφέραμε, και η οποία αναδημοσιευόταν κατά κόρον.

Σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς διαψεύδει την είδηση και μέσω του δικηγόρου του κάνει την παρακάτω ανακοίνωση στις ιστοσελίδες που το δημοσίευσαν.

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αναρτήσατε άκριτα και χωρίς καμία διασταύρωση ένα ανακριβές και επικίνδυνο για το πρόσωπό του εντολέα μου και την οικογένειά του δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!», το οποίο εμπλέκει τον εντολέα μου, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας για ολόκληρη τη χώρα, σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής λόγω δήθεν απόκρυψης μέρους των αμοιβών του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω ότι τόσο ο εντολέας μου Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς ατομικά, όσο και οι εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες φυσικά δεν είναι υπεράκτιες, αλλά εδρεύουν στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπείς και ενήμεροι, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτών είναι πάντοτε στη διάθεση των φορολογικών αρχών. Η διαστρέβλωση των γεγονότων και η συκοφάντηση που κραυγαλέα και συνειδητά επιχειρείται με την άκριτη και χωρίς καμία διασταύρωση ανάρτηση του ανακριβούς αυτού δημοσιεύματος έχει προκαλέσει στον εντολέα μου τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του ενώπιων των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων

Για τον Αναστάσιο (Σάκη) Ρουβά Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος».

nakedtruth.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ