Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Γιώργο Λιάγκα, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με την είδηση του διαζυγίου του παρουσιαστή με τη Σκορδά.

Έτσι άνοιξε την κουβέντα στη σημερινή της εκπομπή λέγοντας  «ένα γεγονός που σίγουρα ευχάριστο δεν μας είναι. Πάντοτε μια είδηση χωρισμού στα αφτιά όλων μας φαντάζει δύσκολη ανεξάρτητα από τους λόγους για την οποία πάρθηκε. Μιλάω για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χθες μας έγινε γνωστό ότι πήραν χωριστούς δρόμους».

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είναι φίλη της Φαίης Σκορδά και βρίσκεται κοντά της όλο αυτό το διάστημα, αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου: «Δεν πήραν χθες την απόφαση. Όλο το καλοκαίρι ο Γιώργος συμβούλευε πάρα πολύ τη Φαίη στην προετοιμασία του Πρωινό. Ήταν εκεί στις πρόβες και στα δοκιμαστικά, είχε πολύ ισχυρή άποψη. Μπορεί να είναι το πιο φιλικό διαζύγιο που ξέρω, υπάρχει τρομερή αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει καιρό. Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι».

«Δεν ξέρεις ποτέ. Κανείς δεν σου λέει σε αυτή τη ζωή ότι θα είσαι για πάντα μαζί με κάποιον», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ενώ πέταξε το καρφί της λέγοντας πως «μέσα από ένα αστείο λές αλήθειες γι΄αυτό…»

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πλημμύρισε το διαδίκτυο! Η απογοήτευση και τα σχόλια όλο νόημα για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

Τους έδωσε στεγνά! Η αποκάλυψη της Γερμανού για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά: «Για να μην σας κοροϊδεύουμε η αλήθεια είναι πως…» (Βίντεο)

Έτσι έφτασαν στο χωρισμό Λιάγκας-Σκορδά! Τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του διαζυγίου τους

loading...