Λαμπερή και δυναμική, η Αντζελίνα Τζολί έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθεση διαζυγίου της, σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της για τα δικαιώματα των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μητέρα 6 παιδιών, συμμετέχει σε ένα βίντεο μεταφέροντας ένα μήνυμα προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με έδρα την Ολλανδία, για να πιέσει στην αλλαγή πολιτικής τους σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

«Η επιτυχής δίωξη, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού αποτελεί μέρος μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθεια πολλών γενεών», λέει η Τζολί εξηγώντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και η νέα πολιτική που θα ακολουθήσει το δικαστήριο.

«Ειδικότερα χαιρετίζω τη δέσμευση του δικαστηρίου να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή».

Η Ειδική Απεσταλμένη για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανέφερε επίσης: «Η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στα παιδιά. Ξέρουμε ότι δεν δίνουμε το καλύτερο στα παιδιά».

«Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν τη ψυχολογική ζημιά που έχουν υποστεί,» σημείωσε, όπως αναφέρει το thetoc η Αντζελίνα.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Το τόλμησε! Η μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα της Φαίης Σκορδά πριν τις γιορτές

H οικογένεια του Παντελίδη ξεσπά: Τι απαντά η Τροχαία για το «πειραγμένο» κινητό του τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Χειλουδάκη! Πήγε στο νοσοκομείο την αγαπημένη της…

loading...