Εξήντα οκτώ ημέρες μόλις πέρασαν από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έστειλε στη μονάδα εντατικής θεραπείας την 31χρονη Μίνα Αρναούτη με πολλά και σοβαρά προβλήματα που θα την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή και τη Φρόσω Κυριάκου με το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και τα ψυχολογικά προβλήματα που η ίδια επικαλείται ότι της έχει προξενήσει το πολύ σοβαρό τροχαίο.

froso3Η Φρόσω, η 21χρονη κοπέλα, ήταν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη εκείνο το μοιραίο πρωινό, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον λέγονται μέχρι και σήμερα στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η πανέμορφη κοπέλα έλεγαν όχι μόνο οι φήμες αλλά και το ρεπορτάζ, πως εκτός από φίλη του Παντελίδη είχαν και σχέση συναισθηματική…

Η Φρόσω Κυριάκου γράφτηκε ότι ήταν το κορίτσι του Παντελή Παντελίδη, η κοπέλα που διακριτικά ήταν δίπλα του, η πανέμορφη γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά!  Δεν έτυχε ποτέ να δούμε φωτογραφία του Παντελή και της Φρόσως. Ήρθαν στη δημοσιότητα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες όπου η Φρόσω έδειχνε τη λατρεία της στον καλλιτέχνη, αλλά ποτέ όλες αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν με ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Το youweekly.gr έχει κάνει αναλυτικό ρεπορτάζ για το ποια ήταν ακριβώς η σχέση της Φρόσως και του Παντελή, προσπαθώντας να διερευνήσει τους λόγους που η οικογένεια Παντελίδη έτρεφε ότι και τόσο καλά αισθήματα για την Φρόσω Κυριάκου. Η οικογένεια Παντελίδη από την αρχή του δυστυχήματος υποστήριζε δύο πράγματα:

1. Ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του τζιπ Mercedes εκείνο το μοιραίο πρωινό  (αυτό το έχετε ήδη διαβάσει).

2.  Ότι η Φρόσω Κυριάκου, έλεγε η οικογένεια Παντελίδη, ήταν το άτομο εκείνο που επηρέαζε τον Παντελή και θα μπορούσε εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου να αποτρέψει το θλιβερό δυστύχημα πιέζοντάς τον να μην μπει τόσο πιωμένος και σε τέτοια κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο (αυτό το τελευταίο το αποκαλύπτει σήμερα το youweekly.gr).

frosoΣήμερα, λοιπόν, φέρνουμε στη δημοσιότητα ένα ακόμα ντοκουμέντο που αφορά στη Φρόσω Κυριάκου…Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

loading...