Έγινε πυρ και μανία. Όχι μόνο δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ακούγοντας τον Νότη Σφακιανάκη να δηλώνει πως δεν πρέπει κανείς μας να πληρώνει φόρους, ο Βαλάντης έγινε έξαλλος. Τα νεύρα του χτύπησαν κόκκινο, αφού θεώρησε πως τα όσα ειπώθηκαν είναι καταστροφικά για τη χώρα μας.

«Για μένα αυτό ακούστηκε πολύ αισχρό. Από τη στιγμή που έχεις το βήμα και παροτρύνεις τον κόσμο σε τέτοια ατοπήματα… Δεν μπορείς να λες στον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Τι θα γίνει την άλλη μέρα; Αν πούμε ότι συμφωνούμε όλοι με τον κ. Σφακιανάκη και αύριο δεν πάει κανένας να πληρώσει, θα πεθάνεις τον πατέρα μου που είναι στο νοσοκομείο και χρειάζεται τον δικό μας φόρο για να ζήσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Με το Καλημέρα».

Δίχως να χάνει χρόνο, και βράζοντας από θυμό αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές. «Αυτό με εξόργισε, πήρα κατευθείαν εκείνο το βράδυ ανθρώπους της δικαιοσύνης και μου είπαν ότι κανονικά ο εισαγγελέας θα έπρεπε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως και να κάνει μήνυση», τονίζει. Δείτε τι ακολούθησε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το απίστευτο ξέσπασμα της Αποστολίας Ζώη όταν έμαθε πως η Μαγγίρα είχε μιμηθεί ξανά την Βλαχοπούλου

Πρώην συνεργάτης καρφώνει της Σπυροπούλου – «Μετανιώσα που πήγα γιατί…»

Μεγάλη έκπληξη! Ποια κορυφαία τραγουδίστρια περιμένει για τρίτη φορά τον πελαργό;

loading...