Κόρη βιομηχάνου, ετών 43 και ιππέας είναι η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο λέγεται ότι απάτησε την Αθηνά Ωνάση, βάζοντας «βόμβα» στο γάμο τους μετά από 11 χρόνια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αν και ο 43χρονος Ολυμπιονίκης της ιππασίας διαψεύδει τα δημοσιεύματα ότι υπήρξε άπιστος, οι φήμες οργιάζουν.

Ως πέτρα του σκανδάλου, κατά τον διεθνή Τύπο, φέρεται η Πιλάρ Λυκρέσια Κορντόν, που γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια στη Σαραγόσα της Ισπανίας και είναι κόρη του βιομηχάνου Πούμπλιο Κορντον, ο οποίος απήχθη από τρομοκρατική οργάνωση το 1995 και ανακηρύχθηκε νεκρός μετά από 15 χρόνια, χωρίς να έχει βρεθεί η σορός του.

Η γοητευτική 43χρονη ασχολείται με την ιππασία από τα 16 της και, μάλιστα, θεωρείται μία από τις κορυφαίες της Ισπανίας στο αγώνισμα. Αν και έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις υγείας της οικογένειάς της, η Πιλάρ, που διαμένει, όπως αναφέρει το star, μόνιμα στο Βέλγιο, δεν παραλείπει να ασχοληθεί με τα αγαπημένη της άλογα. Είναι άλλωστε ενδεικτικό το ότι ήταν η μοναδική Ισπανία αναβάτρια στο πρόσφατο Longines Global Champions Tour, στο Μαϊάμι.

Κι αν ο «Ντόντα» φαίνεται πως ελκύεται από εύπορες γυναίκες που αγαπάνε τα άλογα, όπως η Αθηνά και η Πιλάρ, η 43χρονη δεν κρύβει την αδυναμία της στους αναβάτες, όπως ο Βραζιλιάνος, καθώς στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με τρεις ιππείς!

Την ώρα που τα δημοσιεύματα την θέλουν να διέλυσε το γάμο της «χρυσής» κληρονόμου, η 43χρονη έκανε μία ανάρτηση στο Facebook που πολλοί θεωρούν ως την απάντησή της στις φήμες: «η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου», έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας στην οποία είναι καβάλα στο άλογό της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαμογελά ξανά η Ωνάση! Με αυτόν τον άντρα ξεπερνά τον Αλβάρο (Photos)

Πρώτη φορά: Αυτή είναι η γυναίκα που διέλυσε το γάμο της Ωνάση με τον Αλβάρο

Πόλεμος! Το υπέρογκο ποσό που ζητάει ο Αλβάρο από την Ωνάση – Ποιον «καίει» το προγαμιαίο συμβόλαιο

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ