Ότι συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης θα ακολουθεί την Μυρσίνη Αρναούτη για μια ζωή.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι, η 30χρονη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη έχει υποστεί τόσο σοβαρά τραύματα στο δεξί πόδι, με τους γιατρούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση στο τραύμα, με την ιατρική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες! Άλλωστε κάτι ανάλογο είχε αποκαλύψει και ο δικηγόρος της σε πρόσφατη συνέντευξή τοπυ

Αυτό και μόνο το ενδεχόμενο θα ήταν αρκετό στον οποιονδήποτε για να σοκαριστεί, να θυμώσει και να απελπιστεί. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Μυρσίνης, Νατάσα, η οποία φωνάζει και διαλαλεί σε φίλους και συγγενείς πως «θα μας πληρώνουν για μια ζωή. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό».

Ήδη άλλωστε έχει ξεκινήσει ο πόλεμος των αποζημιώσεων στον οποίο αναμένεται να λάβει δράση η οικογένεια της κοπέλας. Η ίδια μάλιστα θυμάται ακριβώς τι συνέβη το μοιραίο εκείνο πρωινό καθώς και ποιος οδηγούσε, όπως…διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Βγαίνει η Μίνα Αρναούτη από τον Ευαγγελισμό – Τι θα πει στην Αστυνομία

Θεά η μάνα της Μίνας Αρναούτη! Bγήκε στις κάμερες σαν σταρ του σινεμά και μίλησε για το δράμα του παιδιού της!!! Βίντεο μόνο εδώ!

loading...