Σε όλους είναι γνωστό, ποια ήταν η σχέση της μητέρας του Παντελή με τον γιο της. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο κόσμος είναι το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή, το οποίο ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή μέσα από την παρότρυνση την ίδιας του της μητέρας.

Η Αθηνά Παντελίδη είχε περάσει το μήνυμα και στον Παντελό της, αλλά και στα άλλα της παιδιά, ότι όταν έχουμε… πρέπει κάτι να δίνουμε. Έτσι λοιπόν, ο Παντελής Παντελίδης, σχεδόν από την αρχή της καριέρας του, βοηθούσε φτωχούς ανθρώπους ιδιαιτέρως από την γειτονιά του, ανθρώπους όμως που τους ήξερε πολύ καλά η κυρία Αθηνά… Και τους ίδιους και τις ανάγκες τους!

Σήμερα στο μνημόσυνο, του Παντελή, ο ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ν.Ιωνία, αποκάλυψε το μήνυμα που του μετέφερε η μητέρα του τραγουδιστή, ότι δηλαδή ο Παντελής άγγιζε τις καρδιές των νέων ανθρώπων γιατί έκανε πράξη στην ζωή του την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη… Ο ιερέας επίσης, αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε την μητέρα του Παντελή μετά την κηδεία του γιου της, για να την ευχαριστήσει για τα όσα έκανε εκείνη και το παιδί της για τους φτωχούς της ενορίας του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ράκος η μητέρα του Παντελίδη στο μνημόσυνο του γιου της!

Αυτός είναι ο σωσίας του Παντελίδη ο οποίος εμφανίστηκε στο μνημόσυνο!

Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Παντελίδη – Συντετριμμένη η οικογένεια

loading...