Δεν μάσησε τα λόγια της. Για την… κόντρα της με την Ευαγγελία Αραβανή μίλησε η Στέλλα Γιαμπουρά, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, η Στέλλα πήρε τη θέση της Ευαγγελίας στο «X-Factror» (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ), με αποτέλεσμα τις κακές γλώσσες να δίνουν και να παίρνουν.

Η Στέλλα λοιπόν βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και κάνοντας πλάκα ξεκαθάρισε πως αυτός είναι η αιτία που «δεν μιλιόμαστε με την Αραβανή», καθώς τα όσα είχε πει η Ευαγγελία στην εκπομπή του προκάλεσαν αίσθηση. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση να αντικαταστήσει την Αραβανή στο «X in the City», το οποίο σχετίζεται με το «X-Factor», καθώς τις αποφάσεις τις παίρνουν οι αρμόδιοι. «Ξεκαθαρίζω ότι εμένα μου έγινε πρόταση και τη δέχθηκα. Εμένα η θέση μου δόθηκε, εγώ υπάλληλος είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά της στην Ευαγγελία, λέγοντας πως «πως μπορεί να μην είχε τον χρόνο να παρουσιάσει την εκπομπή». Δείτε στοπ βίντεο πως αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε κόντρα με την Αραβανή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Λόγω TiVis» – Το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά για τη σχέση του με την Αραβανή: «Μου χαλάτε τη…»

Αποκλειστικό: Το πρώτο μπάνιο της Ευαγγελίας Αραβανή…με συντροφιά! (Φωτογραφίες)

X-Factor: Η Αραβανή έκανε την έκπληξη και τραγούδησε live! Πώς αντέδρασαν οι κριτές;

 

loading...