Η πλάκα στην κάμερα, το τέταρτο πρόσωπο και το τατουάζ για την πρώην σύζυγό του.

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς τραγούδησε για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Ευριδίκη.

«Παιδιά όλα αυτά είναι μούσια, δεν έχω χωρίσει. Πλάκα κάνω», είπε αρχικά χαριτολογώντας, και συνέχισε «Δεν ασχολούμαι, βαριέμαι πάρα πάρα-πάρα πολύ! Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν! Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα που το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι αν χώρισε ο Κοργιαλάς ή όχι».

Όσο για τη σχέση του με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, ο ίδιος δήλωσε με έντονη δόση χιούμορ «Η αλήθεια είναι ότι η Φωτεινή ήταν το τέταρτο πρόσωπο. Απλά κάποια στιγμή θα βγει η αλήθεια στο φως και θα αποκαλυφθούν όλα και θα είναι όλα μια χαρά».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να δείξει στην κάμερα το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» για την πρώην σύζυγό του, λέγοντας «Είναι το μόνο tattoo που έκανα συγκεκριμένα και εννοείται θα το κρατήσω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

loading...