Η γνωστή τηλεοπτική star, στο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians, που προβλήθηκε την Κυριακή, έμαθε κάποια δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της. Ωστόσο οι επιπλοκές που είχε στην τελευταία της εγκυμοσύνη, την κάνουν να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης μωρού με παρένθετη μητέρα.

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα, ή θα επιδεινωθεί. Πάντα παίρνεις λίγο ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις και επιπλοκές, που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο», την προειδοποίησε ο γιατρός της. Από τη μεριά της η Kris Jenner της είπε πως μπορεί να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία!

Ωστόσο η Kim ζήτησε και τη γνώμη ενός ειδικού γονιμότητας. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας της πρότεινε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο μίας παρένθετης μητέρας, αν πραγματικά θέλει τρίτο παιδί.

«Εάν οι δύο γιατροί που εμπιστεύομαι, πιστεύουν πως μία τρίτη εγκυμοσύνη δεν θα ήταν ασφαλής, πρέπει να τους ακούσω. Επειδή όμως δεν γνωρίζω κάποιον παρένθετο γονέα ή άτομο που να έχει χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα, δεν νομίζω πως είναι σωστή επιλογή για εμένα», ανέφερε στην προσωπική της εξομολόγηση στην κάμερα.

Λέτε να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα;

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι γλυκό! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της! [Photo]

Το παραδέχτηκε! Η Νίκη Κάρτσωνα μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις (Βίντεο)

To «τελευταίο αντίο» στο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ