Χθες αποκαλύψαμε ότι η Μίνα Αρναούτη βγήκε από την ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η μητέρα της πήρε τα πρώτα 40.000 ευρώ της αποζημίωσης(Δείτε εδώ)
Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τί ακριβώς συμβαίνει με την ασφαλιστική και την συνεπιβάτιδα του Παντελίδη την Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του youweekly.gr.

Λοιπόν, αν και από την ασφαλιστική πρότειναν το ίδιο ποσό στην Φρόσω Κυριάκου, δηλαδή μια πρώτη αποζημίωση, 40.000 ευρώ, με επιφύλαξη κρατήστε το ποσό, ο δικηγόρος της οικογένειας αρνήθηκε το ποσό αυτό καθώς η δικαιολογία του ποσού δεν συνάδει με την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων. Οι δικηγόροι προσπαθούν να εξασφαλίσουν δια βίου αποζημίωση για την 21χρονη Φρόσω, λόγο διαταραχών στην ψυχική υγεία της, όπως υποστηρίζουν.

Κάτι τέτοιο έχει βρει σύμφωνη την ασφαλιστική για την Μίνα Αρναούτη, που σαφώς είναι σε δύσκολη κατάσταση και είναι πολυ τραυματισμένη. Δεν συμφωνούν όμως στην ίδια αντιμετώπιση και για την Φρόσω Κυριάκου. Άρα εδώ έχουμε εμπλοκή σοβαρή η οποία αν δεν υπάρχει συμβιβασμός θα λυθεί στα δικαστήρια!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ξέσπασμα της Φρόσως Κυριάκου μετά τις τοξικολογικές και το τεστ DNA που έδειξε ποιος ήταν οδηγός!

Συγκλονιστικό: Το τελευταίο post του Γιώργου Τσαλίκη στο facebook πριν το θανατηφόρο τροχαίο με πρωταγωνίστρια την μητέρα του!

Αποκάλυψη! Σε αυτή την ασφαλιστική ήταν το τζιπ του Παντελίδη – Ο όρος που μπλέκει τον Ρέμο στις αποζημιώσεις!

loading...