Η απιστία… δεν κάνει διακρίσεις. Είτε είσαι celebrity είτε… «κοινός θνητός», το κέρατο είναι εξίσου πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα.

Παρακάτω, θα δείτε τους Έλληνες stars οι οποίοι παραδέχτηκαν στο παρελθόν, είτε ότι έχουν απιστήσει, είτε ότι έχουν συγχωρήσει την απιστία.

Η Ζωή Λάσκαρη έχει πει για τις απιστίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Οι άντρες αγαπούλα μου δεν θέλουν χαβιάρι κάθε μέρα. Θέλουν και φασολάδα…! Και καλά κάνουν. Και εμείς θέλουμε! Oι άντρες είστε αδηφάγα αγαπούλα μου. Δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Δεν δίνετε τίποτα. Δεν σας φεύγει τίποτα από τον εαυτό και την ψυχή σας. Αγαπάτε μια γυναίκα, μπορεί να πάτε το βράδυ με μια άλλη και το επόμενο πρωί να το έχετε ξεχάσει! Η γυναίκα δεν είναι έτσι. Δεν το δέχτηκα… υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα κακά του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα καλά που έχει».

Δείτεω ακόμη: Ελληνίδες που τόλμησαν και κοίταξαν τον καρκίνο στα μάτια και τον τσάκισαν!

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δηλώσει πως κατανοεί την απιστία γιατί το έχει κάνει και η ίδια:

«Η απιστία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Mέσα σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί κάποια στιγμή γιατί νιώθεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς ή κάποιος μπορεί να σε έλξει. Η ανάγκη όμως να ζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση τριγύρω και ποτέ να μην είσαι ικανοποιημένος αυτό δεν είναι η απιστία αλλά το πρόβλημα του άλλου που δεν αντέχεις. Έχει τύχει και σε μένα να απιστήσω. Μάλλον από έλξη. Γι΄αυτό και την καταλαβαίνω. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σχέση από απιστία».

Η Σμαράγδα Καρύδη από την άλλη, τονίζει πως μετά από μια απιστία τίποτα δεν είναι το ίδιο:

«Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι και να πεις είναι ανθρώπινο τον συγχωρώ, αλλά να σου αποκαλύψει έναν εαυτό με τον οποίο δεν θες να συνεχίσεις τη ζωή σου μαζί του. Μου έχει τύχει να συγχωρήσω αλλά η σχέση δεν κράτησε και για πάντα. Αλλά δεν ήταν από αυτό μόνο. Δεν είμαι χαλαρή καθόλου. Χαλαρή είμαι τώρα που το συζητάω εκ των υστέρων!»

Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεσαι ποιοι επώνυμοι Έλληνες ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια και δεν το ξέραμε!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ