Υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ζωή τους έφερε να είναι ξανά μαζί, αφού συμπρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «BAM BAM». Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι θα υπάρχει αμηχανία μεταξύ της Χριστίνας Παππά και του παντρεμένου με παιδί πλέον, Νίκου Αναδιώτη, το πρώην ζευγάρι και νυν φίλοι, τους διέψευσαν περίτρανα. Οι δυο τους πόζαρα για τις ανάγκες του ΟΚ, ενώ δεν έκρυψαν το πώς αισθάνονται σήμερα ο ένας για τον άλλον.

Αισθανθήκατε αμήχανα όταν σας πρότειναν να παίξετε στο «Bam Bam» ;

Χριστίνα Παππά: «Με τον Νίκο είμαστε φίλοι. Όταν μία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν τρέφεις άσχημα αισθήματα για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις καλές σχέσεις. Με τον Νίκο, τώρα που συνεργαζόμαστε, κάνουμε και παρέα, έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του, τη Βασιλική, που είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι και περνάμε πολύ ωραία μαζί. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή μου, κλείνει. Το αφήνω πίσω μου και προχωράω μπροστά».

Νίκος: «Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα κατάλοιπα, όχι μόνο στις σχέσεις μου, αλλά γενικότερα στη ζωή μου. Ούτε η Βασιλική είχε κανένα πρόβλημα».

Στην παράσταση έχετε ερωτικές σκηνές. Νιώσατε άβολα στις πρόβες όπου έπρεπε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον;

Χριστίνα: «Στο έργο ο Νίκος υποδύεται τον εραστή μου, οπότε υπάρχει μία σκηνή που με αγκαλιαζόμαστε. Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Ίσως δυσκολευόμασταν αν νιώθαμε ενοχικά, αν υπήρχε δηλαδή κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει, και δεν βλέπει κανένας από τους δύο τον άλλον πονηρά, η σκηνή βγήκε αβίαστα, όπως και οι υπόλοιπες του έργου».

govastileto.gr

loading...