Πυρά από ακολούθους του στο twitter δέχθηκε ο ηθοποιός Rob Lowe, έπειτα από επίμαχα «τιτιβίσματα» του ιδίου, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει την ομιλία του Γάλλου προέδρου Ολάντ μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

Όταν ο Ολάντ ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της Γαλλίας και την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο Lowe έγραψε: «Είτε αυτή είναι μία πολύ κακή μετάφραση μιας σημαντικής ομιλίας, είτε είναι μια πολύ κακή ομιλία».

Εν συνεχεία έγραψε: «Ω, ΤΩΡΑ η Γαλλία κλείνει τα σύνορά της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν αυτό είχε γίνει νωρίτερα, θα είχαν αποτραπεί οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Οι αναρτήσεις του αυτές προκάλεσαν οργή και χρήστες του διαδικτύου αποδοκίμασαν τον ηθοποιό:
«Αηδιαστικό! Είχες μία ευκαιρία να εκφράσεις τα συλλυπητήρια σου για τα δεινά του γαλλικου λαού. Αντ’ αυτού εσύ τα βάζεις με τον κόσμο», έγραψε ένας χρήστης του twitter.

Πολλοί τον χαρακτήρισαν «άκαρδο», «απαίσιο ανθρώπινο ον» και «προσβλητικό».

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο ηθοποιός έκανε νέες αναρτήσεις αναφέροντας πως έχει ζήσει στο Παρίσι και η είδηση των επιθέσεων τον συγκλόνισαν.

Κάποιοι χρήστες του επιτέθηκαν προσωπικά γράφοντας μεταξύ άλλων ότι η καριέρα του άρχισε να ολισθαίνει μετά το «The West Wing».

zougla.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ