Την δικαστική οδό θα ακολουθήσει η Έλλη Στάη σχετικά με τα δημοσιεύματα που την φέρνουν μπλεγμένη με την λίστα της UBS και τα εκατομμύρια στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος έστειλε εξώδικα στους υπεύθυνους των εφημερίδων Espresso και Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε η ίδια:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
της Ελλης Στάη, δημοσιογράφου, κατοίκου Αθηνών, οδός……

 

ΚΑΤΑ

Της Ανώνυμης Εταιρείας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕ ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «ESPRESSO» που έχει την έδρα της στην Αθήνα Ερατοσθένους 1 και Βασ.Κωνσταντίνου και νόμιμα εκπροσωπείται

Της Αμαλίας Βεβελάκη, Διευθύντριας της ανωτέρω εφημερίδας κατοίκου ως άνω

Με φαξ στο 2130170401

 

————————–

Σε σχέση με το σημερινό δημοσίευμά σας, το οποίο αναίτια διασύρει την τιμή και την υπόληψή μου σας αποστέλλω δήλωση-απάντησή μου και το υπόμνημά μου στους οικονομικούς εισαγγελείς προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναμένω άμεσα την ανασκευή των ψευδών που έχετε αναγράψει σε βάρος μου καθώς και όσων αφήνετε κακόπιστα να υπονοούνται άλλως θα αναλάβετε δικαστικώς τις συνέπειες της ανωτέρω παράνομης πράξης σας.

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2016

Η εξωδίκως δηλούσα

Το ίδιο κείμενο, στους ανάλογους παραλήπτες, εστάλη και στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Μάλιστα η Έλλη Στάη λίγο νωρίτερα είχε πάρει δημόσια θέση μέσω της ιστοσελίδας της TheToc.gr διαψεύδοντας κάθε δημοσίευμα που θίγει την εαυτό της.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση της στο athensmagazine.gr

 

loading...