Το You weekly βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της παράστασης “Μια ζωή Ζωζώ” με πρωταγωνίστρια τη μία και μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μια ιστορία με βασικούς σταθμούς της ζωής της: τη Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη και τη Νέα Υόρκη. Μας υποδέχτηκε στον χώρο του Αθηναϊς, υπέρλαμπρη με μια κόκκινη γούνα και ένα τεράστιο χαμόγελο. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μας χαρίσει στιγμές τραγουδιού και χορού. Απλώς, μαγευτική, η φωνή της κρυστάλλινη και η κίνηση της έμοιαζε με αυτή εικοσάρας. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια “Οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία και εγώ όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή δεν θυμάμαι την ηλικία μου”!

Δείτε ακόμη: Ζωζώ Σαμπουντζάκη: Μπήκε στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων!

Μια γυναίκα που αφιερώθηκε στην καριέρα της πληρώνοντας το τίμημα να μην γίνει μάνα, αλλά, όπως μας λέει “Ίσως είναι καλύτερα γιατί θα ήμουν χαζομαμά”.

Και αν αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή της εκείνη θα μας πει με απόλυτη ειλικρίνεια “Ναι κάτι έχω! Φοβάμαι τη μοναξιά”. Τι λέει για τους άντρες με τα πολλά λεφτά που πέρασαν από τη ζωή της; “Δεν ήθελα να πάρω πλούσιο. Ό,τι ήθελα το αγόραζα μόνη μου. Τον άντρα τον ήθελα και τον θέλω γιατί είμαι τρυφερός άνθρωπος”

Δείτε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Χαίρομαι που δεν έκανα παιδί…»- Η άγνωστη αποβολή!

Απολαύστε μερικές από τις στιγμές που μας χάρισε:

 loading...