Και ενώ η Angelina Jolie βρίσκεται στην Καμπότζη γυρίζοντας την ταινία First They Killed My Father, ο γάμος της με το Brad Pitt συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση, τουλάχιστον σύμφωνα με πληροφορίες. Το ξένο ρεπορτάζ λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Ασία σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει τη σχέση του, αλλά βρήκε «τείχος».

Δείτε ακόμη:Angelina Jolie: Απίστευτη μεταμόρφωση της τα τελευταια 25 χρόνια – Από ένα απλό κορίτσι σε μία μεγάλη star!

Βέβαια, δεν είναι μόνο η κακή σχέση των δύο star αλλά και το φημολογούμενο φλερτ της Angie με άτομο από το συνεργείο της ταινίας, κάτι που φυσικά έμαθε ο Brad και έγινε έξω φρενών. Αφού λοιπόν καυγάδισαν, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες, λέγεται ότι η Jolie του είπε ότι δεν τον θέλει άλλο ερωτικά γιατί έχει γεράσει, με το Brad να γίνεται έξω φρενών και να είναι ένα βήμα πριν ζητήσει διαζύγιο.

Δείτε ακόμη:Η Angelina Jolie για πρώτη φορά απαντά: Ήταν τελικά το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Pitt-Aniston;

Τελικά, τον ηρέμησαν φιλικά πρόσωπα αλλά και οι γονείς του, και το θέμα για την ώρα έλαβε τέλος. Πάντως αξίζει να αναφερθεί, ότι το διάσημο ζευγάρι έχει χαλάσει απίστευτα ποσά στα συγκεκριμένα ταξίδια και την αέναη προσπάθεια να σώσει το γάμο του, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να βγάζουν άκρη.

Δείτε ακόμη: Oι κόρες της Αντζελίνα Τζολί ακολουθούν το φιλανθρωπικό της έργο! Δείτε πόσο ευαισθητοποιημένες είναι!

Πάντως, παρόλο που το δημοσίευμα ακούγεται τραβηγμένο, εμάς δεν μας εντυπωσιάζει και τόσο.

ueen.gr

loading...