Είναι γνωστό πως δεν μασά τα λόγια του. Έτσι με ένα κείμενο του με τίτλο «Ο φασισμός ενός δημοκράτη», ο Γιώργος Λιάγκας, παίρνει θέση στο θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά τις τηλεοπτικές στήλες και αυτό δεν είναι άλλο από την επιλογή των καλεσμένων που εμφανίζονται στις εκπομπές. «Ακραίες φωνές, όπως του Σφακιανάκη, του Φαήλου ή του Μαργαρίτη, πρέπει να καλούνται σε εκπομπές; Αυτό εξαρτάται από την προσωπική αισθητική του καθενός. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να τους θεωρήσει η κοινωνία αποκλεισμένους. Όλοι πρέπει να ακούγονται. Όλοι πρέπει να αντιπαρατίθενται και να εκθέτουν τις απόψεις τους, ώστε να μπορούν να εκτίθενται. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί και αυτός που θα τους εκθέσει. Και εκεί είναι η μεγάλη ευθύνη», γράφει στο Secret. Ο παρουσιαστής υπονοεί ξεκάθαρα πως ο Γρηγόρης ενδεχομένως να μην έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί τους συγκεκριμένους καλεσμένους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένα αποτελέσματα.

«Καλά κάνεις και καλείς όποιον θες στην εκπομπή σου. Όταν, όμως, ξέρεις καλά γιατί τον φέρνεις και αυτός σου βγάζει το ψητό, πρέπει να έχεις τα ανάλογα επιχειρήματα, ώστε να τον αντικρούσεις και να αναδείξεις την ένδεια των λεγομένων του.
Όχι στον αποκλεισμό λοιπόν. Ναι στη δυνατότητα του καθενός να λέει οτιδήποτε, οπουδήποτε. Αρκεί να υπάρχει η γνώση και η παιδεία, που θα οδηγήσουν τα επιχειρήματα αυτά εκεί που τους αρμόζει. Στον κάλαθο των επικίνδυνων…». τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Λιάγκας παραδίδει μαθήματα σeξουαλικής διαπαιδαγώγησης on air – Κάγκελο η Σκορδά (Βίντεο)

Λύγισε στον αέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Βίκυ Καγιά: Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας για τον σύζυγό της και το ατύχημα που τους χάλασε τις διακοπές στη Μύκονο (Βίντεο)

loading...