Τις παλιές καλές εποχές της δεκαετίας του ’90, τότε που τα νυχτερινά κέντρα ήταν γεμάτα κάθε βράδυ και οι Έλληνες ξόδευαν υπέρογκα ποσά για τη διασκέδασή τους, θυμίζει η νυχτερινή ζωή στη Σόφια της Βουλγαρίας και μάλιστα με πρωταγωνιστές Έλληνες σταρ της πίστας.

Αρκεί μόνο μια βραδινή επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο της Σόφιας για να διαπιστσώσει κανείς πως οι Βούλγαροι πίνουν ουίσκι στο όνομα του Παντελή Παντελίδη, της Δέσποινας Βανδή ή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και κάνουν λογαριασμούς τεράστιους σε λουλούδια και ποτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Με αυτή την νέα τάση στη νυχτερινή διασκέδαση βγαίνουν κερδισμένοι οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν βρει ένα νέο πρόσφορο πεδίο δράσης με καλές οικονομικές απολαβές, αφού για κάποιους το «νυχτοκάματο» φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ!

Αυτός βέβαια που κάνει μεγάλη καριέρα στη Βουλγαρία είναι ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Γιασεμής, ενώ ο Βασίλης Καρράς είναι από τους πρώτους τραγουδιστές που άνοιξαν δίαυλο συνεργασίας στη γειτονική χώρα.

Στη  Βουλγαρία και όχι τυχαία γύρισε πρόσφατα βίντεο κλιπ ο Νίκος Βέρτης, με τις φήμες να θέλουν τον τραγουδιστή να ετοιμάζει και εμφανίσεις στη Σόφια.

govastileto

loading...